Wat kan ik doen

Word onderdeel

Als volgelingen van Jezus hebben we allemaal een belangrijke rol gekregen in Gods Missie. Wellicht ben jij een bidder, heb je een verlangen om de onbereikte mensen te vertellen van Jezus, of ben je iemand die de missie wil ondersteunen door te geven. Als lichaam van Christus is ieder deel waardevol. Doe jij ook mee?

Door te bidden

Geloof jij dat jouw gebed een verschil kan maken in de levens die Jezus nog niet kennen? Het hele jaar door willen we jou inspireren om je gebedsleven in te richten.

Door te gaan

Voel jij je geroepen om fulltime te gaan dienen in Gods Koninkrijk en het Evangelie te delen? Bekijk hier alle vacatures in het buitenland en meer.

Door te geven

Met jouw gift krijgen meer mensen de kans om het Evangelie te horen en Jezus te gaan volgen. We nodigen je uit hieraan mee te doen, zodat ook deze mensen hun Redder leren kennen!

Buiten- & Binnenland

Werken bij OM

Droom je van dagelijks werken met een missie en wil jij bijdragen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie? Bekijk dan onze vacatures voor Nederland en teams in het buitenland.

Ervaringsprogramma's

Eerst wat ervaring opdoen?

Eerst voor een korte tijd naar het buitenland? En zelf zien, horen en proeven van wat God kan doen door jouw leven heen? We bieden een aantal programma's die je leven compleet kunnen veranderen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.