People sharing the good news in Lesotho. Lesotho is a small mountainous country completely surrounded by South Africa. Photo by Doseong Park.
Getuigen van Jezus

Word een discipelmaker

Lange termijn

Mogelijkheden in het buitenland

Of het nu op je werk is, het sportveld of in het ziekenhuis. Waar mensen zijn, willen wij zijn, als levende getuigen van God. Het gaat erom dat wij ons leven met iemand delen, zodat de ander ziet hoe een leven mét Jezus is. Je zegt: ‘Ik wil voor je bidden, ik wil kwetsbaar met je zijn. Je wilt al het mogelijke doen om een ander te dienen en te helpen groeien in de relatie met Jezus, zodat de ander uiteindelijk zelf discipelen gaat maken. Durf jij te gaan?

Monrovia, Liberia :: Marina Maddock (UK) comes back to Logos Hope to continue to serve.
Korte termijn

Missies in het buitenland

Alles begint bij een verlangen om Jezus Christus bekend te maken. Zijn liefde en genade willen laten zien aan de mensen om je heen. Dit is weggelegd voor iedereen! Ook jij bent geschikt om het Evangelie te vertellen en ingezet te worden door God. Zet een stap in geloof, Hij doet de rest. Bekijk hier alle mogelijkheden om deel te worden van Gods missie in het buitenland.

A Moldovan OM worker speaks to an old lady during an outreach that was part of OM Moldova’s “Challenge into Missions” programme. This 10-week training course offers young Moldovans their first experience of missions.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.