Sunday morning service in a Belgian church
Hoe kunnen wij helpen?

Voor de kerk

We zijn als organisatie geroepen om christenen in Nederland te mobiliseren in de missie van onze God: het delen van Zijn Evangelie. Wij willen kerken en gemeenten graag helpen om een missiegericht leven te leiden. In gesprek kijken we waar wij als OM kunnen aansluiten en versterken.

  • Inspireren

    Door te delen van de geestelijke nood die er is in deze wereld. Namen en gezichten geven aan de drie miljard mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord. Maar ook door te vertellen over wat er gebeurt in een gemeenschap als daar mensen tot geloof komen.

  • Toerusten

    Door gemeenten te helpen groeien in het delen van het Evangelie, zowel binnen- als buiten de kerkmuren. We trainen kerken in lezen van de Bijbel met gemeenteleden en zoekers. Dit kan een mooi vervolg zijn op de Alpha cursus.

  • Verbinden

    Wij willen samen optrekken in het zendingswerk, door gemeenteleden uit te zenden en gezamenlijk diensten te organiseren. Als kerk kun je betrokken raken bij een gebied waar OM werkers heeft, door gebed, bezoeken, visiereizen en meer. 

Visiereizen

Hoe realiseren we met elkaar dat er levende gemeenschappen van Jezus-volgers ontstaan de minst bereikte landen? Elk jaar organiseren we visiereizen naar de minst bereikte mensen.

Toerusting

We staan steeds meer voor een missionaire uitdaging. Van onze jarenlange ervaring op het zendingsveld hebben we het een en ander geleerd. Dit delen we graag met jouw gemeente door middel van spreekbeurten en trainingen.

Tienerwerk

Tieners zijn een essentieel onderdeel van de wereldwijde Kerk en hebben een unieke roeping in het uitdelen van het Evangelie aan leeftijdsgenoten. Wat is een beter moment om hen liefde voor evangelisatie mee te geven dan nu? TeenStreet helpt in het discipelen van tieners; het hele jaar door én samen met de lokale kerk.

The Global Mission Express

Een unieke experience voor jou en anderen

The Global Mission Express is een rondreizende belevenis om christenen te mobiliseren én activeren. Het mooie daarvan is dat we de experience bij jouw kerk kunnen opbouwen!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.