Jouw kerk en Gods missie

Inspiratie en toerusting voor een missionaire kerk

Hoe maak je als kerk het Evangelie hoorbaar, zichtbaar en tastbaar voor niet-christenen? Hoe maak je als gelovigen het verschil, dichtbij en ver weg? Hoe geef je de zegen door die wij hebben ontvangen?

Veel kerken en gemeenten kennen de vragen rondom het onderwerp 'de missionaire kerk'. Als Operatie Mobilisatie herkennen wij veel van de uitdagingen vanuit ons werk in de wereldwijde kerk. Van onze ervaring willen we graag uitdelen. Werk samen met ons toe naar een levende, bruisende gemeente van mensen die met hart en ziel Jezus volgen en Hem bekend maken bij anderen. 

  • Inspireren

    Iedereen is geroepen, geschikt én nodig om het Evangelie hoorbaar, zichtbaar en tastbaar te maken. Mensen die dit doen hebben inspirerende verhalen te vertellen. Het zijn de persoonlijke verhalen van gewone mensen over een almachtige God die hen inzet voor Zijn missie. Laten we de verhalen delen die elkaar aanvuren en bewustmaken van ieders rol in Gods reddingsplan voor de wereld.

  • Toerusten

    God legt in ons hart het verlangen naar meer. Hoe dichter we bij God leven, hoe meer we Zijn hart voor álle mensen ervaren. Welk verlangen leeft er in jouw kerk? Van daaruit kunnen we antwoorden vormen. Op basis van de Bijbel. Op basis van decennia aan ervaring en geleerde lessen. OM rust toe, verzorgt trainingen en biedt de mogelijkheid missie-ervaring op te doen in binnen- én buitenland.

  • Verbinden

    Breng jouw kerk in verbinding met de verhalen en ervaringen uit de 147 landen waar OM werkt. Raak betrokken bij een project of gebied door ervoor te bidden en te geven. Organiseer een missiereis, waarvan de impact als een schokgolf door de gemeente trekt. Of ga op een andere manier op pad om het Evangelie te delen met de mensen die Jezus nog niet kennen. Dichtbij en in de rest van de wereld.

Nodig een spreker uit

Wat heeft Gods Woord ons te zeggen over missie? Nodig een van de ervaren sprekers van OM uit, om samen vanuit de Bijbel na te denken over roeping en over het bereiken van anderen met het Evangelie. We verkondigen Gods Woord, delen bijzondere verhalen uit het veld en nemen de luisteraars mee in het thema 'Jouw rol in Gods missie'. Neem contact op, dan bespreken we graag de mogelijkheden rondom presentaties, spreekbeurten of preken!

Missiereizen

Wil je samen met een groep mensen uit je kerk de liefde van Jezus handen en voeten geven? Dat kan! Organiseer samen met ons een missiereis van een tot twee weken naar OM-project in het buitenland.

Toerusting

Hoe maak je het Evangelie hoorbaar, zichtbaar en tastbaar? Veel mensen hebben hiervoor het verlangen, maar weten niet hoe en waar ze daaraan kunnen beginnen. Wij delen graag van onze ervaringen hierin en bieden toerusting hiervoor. Maak als kerk gebruik van de ervaringen en lessen die wij in decennia hebben opgedaan. De belangrijkste geleerde lessen bieden we aan in verschillende trainingen. Nodig ons uit om een training op locatie te komen geven, of bezoek een van de door ons georganiseerde trainingsevents.

TeenStreet

Een ontmoeting met de levende God, dat gun je ieder ander. Hoe eerder, hoe beter. De lokale kerk is dé plek voor tieners om te groeien in de relatie met Jezus en om discipelschap te leren. Hoe begeleid je als kerk tieners in hun groei naar volwassen volgelingen van Jezus? TeenStreet, de wereldwijde tienerbeweging van OM, wil jouw kerk graag ondersteunen bij dit vraagstuk.

The Global Mission Express

Een levensveranderende experience

The Global Mission Express (TGME) is een unieke beleving die je meegemaakt moet hebben. Het daagt jou, als bezoeker, uit het Evangelie te delen. Zo willen we de christenen in Nederland mobiliseren én activeren. Het mooie is dat we TGME bij jouw kerk of andere locatie kunnen opbouwen!

Bid als kerk mee tijdens de

Week van Gebed

Tijdens de Week van Gebed bidden we samen voor de mensen die Jezus nog niet kennen. Doe mee als kerk aan deze speciale gebedsweek!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.