Wees mijn getuige

"Maar wanneer de heilige Geest over jullie komt, zullen jullie kracht ontvangen om mijn getuigen te zijn in Jeruzalem, in heel Judea en Samaria, tot aan de uiteinden van de aarde." - Handelingen 1 vers 8 (NBV21)

Getuigen is onlosmakelijk verbonden met de keuze om Jezus te volgen. Maar we weten vaak niet waar we moeten beginnen. We herinneren ons allemaal de gesprekken, waarin je weet dat je iets zou moeten delen over wat Jezus, maar je de vrijmoedigheid niet voelt. Gewoon omdat je eigenlijk niet weet waar te beginnen. 
 
Met de training Wees mijn getuige willen we jou handvatten geven om de drempels, die we zelf hebben opgeworpen weg te nemen. Hoe breng je een gesprek naar een geestelijk gesprek? Hoe herkennen we de ruimte, die de Heilige Geest wil geven om in kwetsbaarheid over Jezus te spreken? Wat heb jij nodig om uit te stappen? Waar ga je beginnen?
 
Herken jij jezelf in dit verlangen en in deze vragen? Volg dan deze training van 3 avonden of nodig ons dan uit om deze in jouw gemeente, kring of huiskamer te komen geven.

Eerstvolgende trainingen

2, 9 en 16 oktober 2024
Baptistengemeente De Rank, Alkmaar

Volg deze training

Andere mogelijkheden

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.