Wees mijn getuige

Hoe ben je getuige van Jezus? Hoe getuig je van Hem? We kennen allemaal de gesprekken die we hebben gehad, onverwacht, waarin we mochten delen van wie Jezus voor ons is. Meer van dat graag! Maar wellicht liepen de pogingen daarna om die gesprekken ‘te hebben’ vast in het geforceerde. Niet open en kwetsbaar, maar sturend en afstandelijk.

Hoe doe je dat nou? Het gesprek uit het algemene halen en op Jezus brengen, zonder daarin heel dwingend te zijn? In de training ‘Wees Mijn getuige’ ontdek je hoe je mag aansluiten bij Gods reddingsplan in deze wereld. Niet door op een zeepkistje te gaan staan, maar door aan te sluiten bij wat God in mensenlevens aan het doen is, Hem de ruimte te geven. Als je denkt dat het iets voor jouw kerk of gemeente is, komen we graag de introductiecursus geven. De introductiecursus duurt drie avonden.

Training in Zoetermeer

Data: Woensdagavonden: 13, 27 maart en 10 april 2024

Locatie: Parousia Zoetermeer

Training in Almelo

Data: 10, 18, 25 april Almelo

Locatie: Baptistengemeente ‘De Bron’ Almelo

Training in Uithuizermeeden

Data: 14 februari, 6 maart en 3 april 

Locatie: NGK Uithuizermeeden

Andere mogelijkheden

Discovery Bible Study

DBS-Training

Wij willen jou graag trainen in het lezen van de Bijbel met zoekers. Op het zendingsveld lezen we de Bijbel met mensen volgens de DBS methode. Met een buitengewoon resultaat!

Come follow Me

2-Daagse conferentie

Je bent door God geroepen en je bent geschikt om Zijn Evangelie te delen. Wij willen jou inspireren en uitdagen om daarin volgende stap te zetten.

Zendingsweekend

Ieder voor- en najaar

Dit weekend in het prachtige Friese landschap is er voor iedereen die een verlangen heeft om de zending in te gaan of er gewoon even van wil proeven. Graag bieden we praktische tools om je te helpen oriënteren op jouw rol in Gods wereldwijde missie.

Transform

Conferentie in het buitenland

Een conferentie die zich focust op training en evangelisatie in en rondom het Middellands zeegebied. Dankzij de vele soorten outreaches is het een unieke kans om de liefde van Jezus in de praktijk te brengen. Het is een week met  krachtige aanbidding, workshops, het bouwen aan relaties en tijden van gebed.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.