Wij zijn Operatie Mobilisatie

Een wereldwijde beweging

Al meer dan 60 jaar motiveren en rusten we Christenen over de hele wereld toe om het goede nieuws van Jezus te delen.

In 1957 gingen George Verwer met twee vrienden op missiereis naar Mexico. Deze mannen hadden een diep verlangen om Jezus' liefde te delen met hen die het niet kenden. Wat begon bij drie vrienden, vermenigvuldigde zich tot een wereldwijde beweging van gelovigen met dezelfde passie.

Op dit moment werken er meer dan 5.411 mensen van 118 nationaliteiten voor OM in meer dan 145 landen. We zijn een mix van professionals, kunstenaars, kinderwerkers, social workers en zoveel meer.

Er zijn naar schatting ruim 3 miljard mensen die Jezus' liefde nog niet kennen. Daarom motiveren we christenen om naar die plaatsen te gaan waar geen kerken, Bijbels en gelovigen zijn. Zoals oprichter George Verwer zelf zei: "Wij zullen doorgaan totdat ieder schepsel het Evangelie heeft gehoord… de wereld is ons doel!"

Onze missie

We bouwen mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers binnen het bereik van ieder mens.

5 focus gebieden

Wie zijn er onbereikt?

Meer dan 40% van de wereldbevolking heeft nog nooit de kans gehad om het Evangelie van hoop, kracht en genade aan te nemen. Of een volgeling van Jezus te ontmoeten. Ontdek waar het overgrote deel van deze  mensen woont en hoe we hen willen bereiken.

Wat kun jij doen?

Jouw rol in Gods missie

God heeft jou uitgekozen om Zijn heerlijkheid, goedheid en liefde in de wereld te weerspiegelen. In navolging van Gods roeping willen we jou inspireren om je voor te bereiden op Gods Missie én mee te doen. Je kan hier nu al mee beginnen!

Waar het allemaal begon

Een erfenis van liefde

Het begon allemaal met het gebed van een Amerikaanse huisvrouw. In de jaren 1950 begon Dorothea Clapp trouw te bidden voor de leerlingen van haar plaatselijke middelbare school. Ze vroeg God om de wereld aan te raken door het leven van die jonge mensen. En God verhoorde haar gebed!

The book van was a creative way of distributing Christian literature in Spain in the early sixties.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.