Missiereizen

Wil je samen met een groep mensen uit je kerk de liefde van Jezus handen en voeten geven? Dat kan!

Er zijn diverse plekken in Europa waar je minimaal één tot maximaal twee weken naartoe kan gaan om te ondersteunen bij lokale projecten. Met elkaar steek je de handen uit de mouwen en maak je het Evangelie hoorbaar, zichtbaar en tastbaar.

Wat gaan we dan doen?

Er is altijd iets dat bij jouw groep past. De ene groep ondersteunt een lokale kerk bij hun activiteiten, de andere bouwt mee aan een guesthouse. Of denk aan kinder- of jeugdwerk, evangeliseren op straat door middel van drama en creativiteit, of nog andere manieren om bij te dragen aan de missie.

Hoe organiseren we dit?

De organisatie en uitvoering van de reis is een samenwerking tussen jouw kerk, OM Nederland en de lokale OM'ers in het land van bestemming. Het programma stellen we in overleg op maat samen. Hierbij willen we naast het leveren van de concrete bijdrage aan het missiewerk ruimte geven voor een eigen programma van de groep.

Ik ben geïnteresseerd!

Jeugdleider:

"Het was een ontzettend gave tijd."

"Doordat we in een Engelstalig land waren, werden alle jongeren uitgedaagd om met mensen in gesprek te gaan. Heel bijzonder hoe iedereen steeds meer uit durfde te stappen. Nu terug in Nederland merk je dat ze makkelijker durven te delen over wie Jezus voor hen is."

Waar gaat de reis naar toe?

Iedere kerk en groep is verschillend. Daarom is iedere missiereis maatwerk. Als groep sluit je aan bij een bestaand OM-project. Vanuit de grote keus aan mogelijkheden geven we hieronder een kleine voorbeeldselectie weer. Stuur ons een mail en we gaan graag samen met jouw kerk op zoek naar de missiereis die bij jullie past.

Voorbeelden van missiereizen

Op missie in 2024

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.