Wil je er een tijdje tussenuit

Doe een tussenjaar

Je bent er nog niet over uit wat je wilt. Maar je wilt ook geen jaar verspillen. Kies voor een avontuurlijk, verdiepend en levensveranderend tussenjaar met Operatie Mobilisatie. 

Tijdens een tussenjaar leer je een nieuwe cultuur kennen, duik je samen met anderen de Bijbel in en geef je God de tijd om je laten zien Wie Hij voor jou wil zijn. Het geeft je ruimte om zonder keuzestress en samen met God na te denken over jouw toekomstplannen. Daarnaast help je de werkers op het veld, ondersteun je lokale projecten en ga je ontdekken dat God ook jou roept om deel te worden van Zijn plan.

Onze mobilisers staan klaar om samen een invulling te geven aan een fantastisch tussenjaar. Maak een afspraak en kom langs.

Ga op REACH

Een REACH-ervaring kan je leven veranderen

Weet jij in Wie je gelooft en waarom? Voel jij je comfortabel in het delen van je persoonlijke geloof? Ontdek hoe het Woord van God tot jou spreekt en leer het toepassen in alle aspecten van je leven! REACH bereidt je voor om deel te worden van Gods missie om de wereld te bereiken met het Goede Nieuws van Jezus.

Vaar mee op een zendingsschip

Ga 3 maanden op STEP

Benieuwd naar het leven aan boord van de Logos Hope of Doulos Hope? Wil jij groeien in je geloof en simpelweg dienen? STEP staat voor Short Term Exposure Program en  is een trainingsprogramma dat de koers van jouw leven kan veranderen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.