Inspiro Arts Alliance Profile
Een hart voor God en kunst

INCARNATE

Samen met andere artiesten ontdekken hoe jij jouw passie in kunt inzetten voor de verspreiding van het Evangelie

Incarnate is een programma van 16 weken in Hongarije of andere landen, waarin je, begeleid door een mentor, meer leert over Wie God is. Wat is jouw plaats als creatieveling in Zijn koninkrijk? Hoe kun je Hem dienen met de talenten die je hebt gekregen?

God eren en bekendmaken in muziek, theater, dans, schilderijen of andere kunst. Ontdek tijdens dit - door kunstenaars ontworpen - programma hoe je door middel van creativiteit het Evangelie kunt delen. Groei in je vaardigheden als kunstenaar en ga samen met artiesten uit de hele wereld opzoek naar nieuwe manieren om Zijn Woorden, liefde én vrijheid te delen met mensen die Jezus nog niet kennen.

Een kunst-bediening

Incarnate is onderdeel de bediening van OM, genaamd:  Inspiro Arts Alliance ministry. Ga hier naar de website van Inspiro en lees meer over hun missie en activiteiten. 

"Incarnate heeft mij geholpen om met mijn schilderijen te getuigen van God. Het heeft me laten zien hoe ik als artiest kan bijdragen aan Gods missie. Ik kwam thuis met een hernieuwd zelfvertrouwen, een nieuw perspectief en ik heb nieuwe manieren geleerd waarop ik Gods liefde mag delen.”

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.