Open je hart voor Gods missie

Short Term Exposure Program

Een missionaire ervaring die je leven verandert

Velen die jou zijn voorgegaan, getuigen van hoe de weg die God met hen wil gaan, duidelijk werd.

Samen met meer dan 100 bemanningsleden uit allerlei landen leef en werk je op het schip de Logos Hope of de Doulos Hope. Je volgt een uitgebreid studieprogramma van 2 of 3 maanden en neemt deel aan allerlei soorten evangelisatieacties, zowel aan boord als aan wal. De keuze is aan jou om te kiezen op welk schip je het programma wil volgen, op de Logos Hope of de Doulos Hope.

Short Term Exposure Program en is een ideale kans om voor een korte periode te ervaren wat zending is. Het programma is zo ingericht dat je het maximale uit jouw ervaring kunt halen. In twee of drie maanden tijd word je ondergedompeld in allerlei soorten bedieningen en ben je helemaal onderdeel van de bemanning en haar opdracht. Of beter gezegd: Gods opdracht.

Ontdek wat bij jou past

Elke week bestaat uit een aantal oriëntatiedagen en trainingssessies. Daarin leer je alles over het leven op het schip. Ook word je getraind om je geloof te delen en ga je proeven van verschillende bedieningen. Download hier de STEP-brochure en lees meer over het programma en de toelatingseisen.

David over zijn STEP-ervaring

Ik leer hier nieuwe dingen over God

“Ik wist niet goed wat God met mijn leven wilde, maar ik weet nu wie ik ben en dat ik geroepen ben om de genade en liefde van Jezus te delen, overal waar ik ga. STEP helpt je om je angst te overwinnen, schaamte aan de kant te zetten en Jezus op zoveel nieuwe manieren te leren kennen. En dat doe je hier niet alleen, dat doe je samen met mensen uit Japan, Afrika, Amerika, Brazilië… van over de hele wereld.”

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.