Zendingsweekend

'Ga dan op weg...' Als deze opdracht jouw hart heeft geraakt, dan kan je niet anders, dan gaan ontdekken hoe dat er voor jou uit zou kunnen zien. Op weg gaan en alle volken tot Zijn discipelen maken. Zo bijzonder dat God ons daarvoor inschakelt, zelfs als we twijfelen. 
 
Er zijn zoveel gedachtes, die je bezig kunnen houden als je nadenkt over uitgezonden worden naar het buitenland. Waar ga ik beginnen? Ben ik wel geschikt? Hoe ga ik leven van giften? En is dat altijd nodig? Hoe neem ik mijn gemeente mee? Tijdens het Zendingsweekend zul je ontdekken dat er veel meer mensen met deze vragen worstelen, maar ook dat er door de tijden heen heel veel mensen zijn gegaan.  
 
Het zendingsweekend is er om je te bemoedigen, samen op zoek te gaan naar antwoorden in de Bijbel en ervaringen te delen van de mensen, die jullie zijn voorgegaan. Het eerstvolgende zendingsweekend is 1 t/m 3 november 2024 in Bantega. Meld je nu aan.
 
Er staat een afwisselend programma voor je klaar met veel interactie, ruimte voor vragen en jouw persoonlijke zoektocht. Daarnaast bieden we graag ruimte voor ontmoeting, ontspanning én tijd met God. Je wordt begeleid door een collega, er komen zendelingen langs en er zijn iedere dag inspirerende sprekers.

 

Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest

Mattheus 28:19 (NBV21)

Het programma

Het weekend start op vrijdagavond om 18:00 uur en eindigt op zondagmiddag om 15.00 uur.

INSPIRATIE
Gedurende het hele weekend komen er allerlei ervaringsdeskundigen langs om te delen van hoe zij discipelen maken. We diepen voor jou een aantal essentiële thema’s uit, zoals; wat is Gods missie met deze wereld? Je zult ontdekken dat God een zendende God is door de hele Bijbel heen. En wat is nu eigenlijk de plek van jouw kerk in dit verhaal? Deze missie is groter dan ieder van ons, dit vraagt dus iets van het hele lichaam. Jij bent de stem van Gods Missie in jouw kerk!


GEBED
We zetten tijd apart om stil te worden voor God, te lezen uit Zijn woord en om samen te bidden. Met elkaar zoeken we naar het verstaan van Gods stem voor jouw leven.


KOSTEN & ACCOMODATIE
Uiteraard regelen wij de accommodatie en het eten en drinken. Ons verblijf op Bandsloot 38 in Bantega is een mooie plek in de polder, waar je in alle rust en ruimte kunt nadenken over zending in binnen- en buitenland. De kosten voor het weekend bedragen €75,- per persoon.


KINDEREN
Er is een speciaal kinderprogramma met spelletjes, knutselen, schminken en meer. We lezen samen uit de Bijbel en nemen de kinderen mee in wat hun kunnen doen in Gods missie. Zij horen daar natuurlijk helemaal bij!

Waarom inschrijven voor het Zendingsweekend?

“Wat een impact hebben deze dagen op ons gehad! Wat hebben we veel geleerd én genoten! De Here God heeft dit weekend gebruikt om ons flink bij te sturen. Het was alsof Hij ons de ruimte gaf om door te gaan op ons huidige pad, maar ons ook keuze bood met de vraag: ‘Willen jullie alles geven voor Mij?’ Dat gaf onrust, maar ook enthousiasme. We kunnen allebei alleen maar volmondig ‘Ja Heer, we geven alles’ zeggen!” 

1 t/m 3 november 2024

Aanmelden zendingsweekend

Komen jullie met meer personen? Meld je dan per persoon aan.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.