Groeien in het delen van

Het goed nieuws van Jezus

"De oogst is wel groot maar er zijn te weinig arbeiders bid daarom tot de Heer van de oogst dat Hij arbeiders stuurt om de oogst binnen te halen."
Lukas 10:1-2

We willen gemeenten toerusten door ze helpen groeien in het delen van het Evangelie, zowel binnen als buiten de kerkmuren. Daarin is het de uitdaging om als Kerk aansluiting te vinden bij niet-gelovigen. Met hen te spreken over het volgen van Jezus in een taal die aansluit bij hun belevingswereld. Zendelingen die een ander volk willen bereiken, lopen tegen dezelfde uitdaging aan! Van onze jarenlange ervaring op het zendingsveld hebben we het een en ander geleerd en dit delen we graag met uw gemeente.

Nodig een spreker uit

Wij willen kerken graag inspireren door te delen van de geestelijke nood die er is in deze wereld. Namen en gezichten geven aan de drie miljard mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord. Maar ook door te vertellen over wat er gebeurt in een gemeenschap als daar mensen tot geloof komen. De Kerk is cruciaal voor het delen van het Evangelie. Nodig ons uit om jullie gemeente daarin opnieuw te inspireren.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.