Impact Report 2023

Met een gift aan OM maak je het verschil in mensenlevens. Omdat het Evangelie de kracht heeft om iedereen en alles te veranderen. Met het Impact Report 2023 laten we zien wat het werk van OM wereldwijd betekent en wat de impact is van jouw gift aan OM.

Heel de wereld moet het weten

Wij geloven dat geen mens zonder Gods liefde kan. Wij geloven dat het Evangelie de kracht heeft om iedereen en alles te veranderen. Wij geloven dat Jezus Zelf oproept om de hele wereld te vertellen van Zijn redding. Iedereen moet het kunnen horen, zien en ervaren. Daarom heeft OM in 2023 er alles aan gedaan om het Goede Nieuws te verspreiden. 

Achter de cijfers in het Impact Report gaan ontelbare verhalen schuil. Verhalen van hoe God bouwt aan Zijn Koninkrijk. Verhalen van de miljoenen aangeraakte en veranderde mensenlevens in 2023. Al deze mensen konden we niet bereiken zonder christenen die kiezen om te gaan en zonder de ruimhartige giften van christenen uit alle landen, waaronder die uit Nederland.

Ontdek in het Impact Report welk verschil jouw gift maakt:

Vergroot naar fullscreen voor de beste leeservaring

Het verschil maken in mensenlevens: hiervoor kunnen we iedere dag kiezen. Bijvoorbeeld door te kiezen het Evangelie te delen met iemand dichtbij of met mensen ver weg. Of door je gift te geven voor de verspreiding van het Evangelie. Voor welke impact kies jij vandaag?
 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.