Bid mee

God luistert

Gebed is van levensbelang

We werken in landen waar minder dan 1% van de bevolking Jezus kent. Bid je mee dat zij Jezus leren kennen? Het hele jaar door willen we jou inspireren om je gebedsleven in te richten. Hiervoor bieden we praktische handvatten, creatieve ideeën en natuurlijk belangrijke gebedspunten!

Operatie Mobilisatie is ontstaan door het gebed van één vrouw. Steeds opnieuw beseffen we ons dat we niets zonder gebed kunnen. We zien dat Gods bescherming, wijsheid en leiding essentieel zijn voor de verspreiding van het Evangelie.

Iedere November

Week van Gebed

De opdracht om alle volken tot discipelen van Jezus te maken kan niet zonder gebed. We geloven in een krachtige gebedsweek die zijn uitwerking niet zal missen. Het gebedsrooster en de activiteiten worden bekend gemaakt.

A teenager during a prayer time at TeenStreet 2023.

Gebedsbrief

Lees uit eerste hand getuigenissen van mensen op het veld! Zonder gebed is het onmogelijk om op missie te gaan. Help door te bidden voor uitdagingen, ontmoetingen en missies. Schrijf je in voor de tweewekelijkse gebedsbrief.

Help Wanted: Spiritual Director for Incarnate, Inspiro's program for Artists on Mission.

"Roep tot Mij, en Ik zal u antwoorden, Ik zal u grote en onbegrijpelijke dingen bekendmaken, die u niet weet."

Jeremia 33:3, HSV

3 Miljard mensen kennen Jezus niet

Samen brengen we hen bij God én mogen we de gelovigen vrijmoedigheid, wijsheid en liefde toebidden, zodat iedereen die geweldige Redder zal leren kennen.

Bekijk hieronder meer opties om te bidden voor de verspreiding van het Evangelie.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.