Schepenwerk

Door het schepenwerk, worden meer dan een miljoen mensen jaarlijks bereikt met het goede nieuws van Jezus. We verlangen ernaar om iedereen die we ontmoeten onderwijs, hulp én hoop te bieden. Een bezoek aan het schip is echt een unieke ervaring en ook door de hulpprojecten aan land worden mensenlevens voorgoed veranderd.

Sinds 1970 hebben onze schepen 500 havens aangedaan en 150 landen bezocht. Samen met de lokale kerken reiken werkers uit naar de lokale mensen om hen te vertellen over Jezus, hen toe te rusten en het Evangelie op hun beurt weer door te vertellen. Op dit moment zijn er twee schepen die onze wereldzeeen bevaren om nieuwe discipelen te maken.

Vaarschema + Nieuws

Ons schepenwerk is een grote bediening en heeft daarom haar geheel eigen website. Check hier alle laatste updates over het vaarschema, lees getuigenissen en ontdek hoe jij betrokken kunt raken.

Emma op de Logos Hope

Jezus verandert alles

“Mijn hoop is dat elke bezoeker iets meekrijgt van Wie ons hart vol is. Dat elke bezoeker zich gezien voelt en dat wij iets van Gods liefde kunnen laten zien. In elke haven ziet de ‘ministry’ er anders uit en we ontmoeten overal nieuwe culturen. Ik ben hier, omdat ik geloof dat Jezus de levens van iedereen die ik ontmoet kan veranderen. Omdat Jezus ons ziet, liefheeft en vergeeft. Dát begrijpen en geloven, verandert alles.”

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.