Een wereldwijde beweging van jonge Jezus-volgers

Teenstreet

TeenStreet is onderdeel van Operatie Mobilisatie en een wereldwijde beweging van jonge Jezus-volgers. In deze beweging leren tieners wat het is om een discipel te zijn van Jezus. We zien dat zij vanuit een relatie met Jezus onverschrokken het Evangelie durven te delen en uit te leven in de wereld om hen heen. 

Over de hele wereld, in inmiddels 70 landen, zijn er TeenStreet small groups. Waarin tieners, onder leiding van een small group leader, de Bijbel met elkaar lezen, plezier hebben met elkaar en elkaar uitdagen om als discipel van Jezus te leven en hiervan getuige te zijn. Ieder jaar komen er meer small groups en meer landen bij.

Bouw mee

Investeer in het leven van tieners

TeenStreet bouwt mee aan een wereldwijde beweging. Tieners worden uitgedaagd om Jezus te leren kennen én Hem bekend te maken. Wat doen we met jouw gift? Small group leaders worden getraind om naast de tieners te lopen. Geef en bouw mee! 

Jij kan hier onderdeel van worden

Word small group leader

Wil jij investeren in het leven van tieners? Wil jij deze generatie voorgaan in het navolgen van Jezus? En samen met hen het Evangelie uitleven en uitdelen? Trek samen op met een small group! Ga samen het avontuur aan om te leven als discipel van Jezus. Geef je tijd en liefde aan een groep tieners door samen te komen, de Bijbel te openen, plezier te hebben, te bidden én uit te reiken naar de mensen om ons heen.

True stories

TeenStreet heeft impact op de levens van de tieners. De getuigenissen worden binnen TeenStreet True Stories genoemd. Op de Instagram van TeenStreet worden steeds nieuwe True Stories gedeeld.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.