Er zijn hier mooie ontwikkelingen gaande, want we zien dat God deuren opent voor de verspreiding van het Evangelie", vertelt de veldleider enthousiast.

De velden zijn rijp om te oogsten en veel mensen leren Jezus kennen. Elke week bezoeken de werkers enkele dorpen om hier Bijbels onderwijs te geven aan ruim zeventig pastors. Deze pastors geven het onderwijs weer door, maken nieuwe discipelen en bouwen mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers.  

Veel inwoners leven in sloppenwijken, waar ze weinig toekomstperspectief hebben. Onze werkers zien de grote nood van deze mensen en helpen kinderen, vrouwen en gezinnen door het vertellen van het Goede Nieuws van Jezus, maar ook door het uitdelen van voedselpakketten, het bieden van onderwijs en met medische hulp. 

Mom, werker OM, heeft een warm hart voor deze mensen waar ze vroeger zelf ook bijhoorde: “Ik herken hun problemen en probeer de vrouwen te begeleiden in het opbouwen van hun leven door hen te bemoedigen en te laten zien hoe zij een eigen inkomen kunnen verdienen. Daarbij praat ik met hen over hun eigen leven, zodat ik tegelijkertijd het Evangelie kan delen.” 

Help je mee zodat de inwoners de kans krijgen om Jezus te leren kennen en een betere toekomst te krijgen? 

Deel het:

Ja, ik steun het werk in de Mekong

Door jouw eenmalige gift van € 40,00 kunnen we meer mensen bereiken met het Evangelie.

Persoonlijke gegevens

Betaling

Selecteer een betaalmethode

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.