We hebben jou nodig om mensen te mobiliseren in Gods missie. Vrijwilligers zijn voor onze organisatie onmisbaar. Samen kunnen we meer mensen mobiliseren en worden meer mensen bereikt met het Evangelie. Of je nu goed bent in organiseren, creatief bent, of gewoon graag een helpende hand biedt er is altijd een plek waar je bij kunt dragen. Of je nu elke week beschikbaar bent of af en toe een paar uur? Er zijn altijd mogelijkheden die passen bij jouw beschikbaarheid en talent.

Jouw inzet vergroot de mogelijkheid om het Evangelie zichtbaar, hoorbaar en tastbaar te maken. We hebben verschillende plekken voor vrijwilligers: het ondersteunen van evenementen, het verspreiden van informatie, ondersteunen bij dagelijkse taken, een rol in de catering of als acteur. Op iedere plek ben je van grote waarde.

Vrijwilligerswerk gaat niet alleen over taken uitvoeren; het gaat ook over het delen van het verlangen om de hele wereld te bereiken met het Evangelie, samen lachen en samen groeien en ontdekken. Je wordt niet alleen gewaardeerd om wat je doet, maar ook om wie je bent.

Als vrijwilliger ben je onderdeel van ons team en draag je bij de verspreiding van het Evangelie onder hen, die nog nooit van Jezus hebben gehoord. Hoe kun jij een verschil maken? Het antwoord is eenvoudig. Sluit je aan bij onze groep vrijwilligers en doe mee.

De vacatures

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.