TeenStreet

Van kappersafspraak tot onvergetelijke ervaring

Inmiddels zijn er TeenStreet small groups in 70 landen. Ook in landen in Zuid-Azie. Tieners worden bemoedigd door elkaar in de small group en uitgedaagd om het goede nieuws te delen met mensen om hun heen.

Op een dag werkte een tiener met veel enthousiasme in een kleine kapperszaak toen er een bijzondere ontmoeting plaatsvond. Een klant, die moslim was, stapte binnen. Wat begon als een gewone kappersafspraak, ontwikkelde zich tot een onvergetelijke ervaring.

De tiener, die net geïnspireerd was door verhalen uit zijn small group, kon het niet laten deze verhalen te delen met zijn klant. De man luisterde aandachtig naar de verhalen die hij nog niet eerder had gehoord. Na verloop van tijd vroeg hij of hij een Bijbel kon lenen om deze verhalen zelf te lezen.

Zonder aarzeling stemde de tiener ermee in en beloofde de Bijbel binnenkort te bezorgen. Zijn enthousiasme was zo aanstekelijk dat de klant dankbaar glimlachte en de kapperszaak verliet in afwachting van de beloofde Bijbel.

Enthousiast deelde de tiener dit verhaal met zijn small group leader, die vol lof was over zijn moed en openheid. In de small group waarin ze samenkwamen, was moed een centraal thema, en deze ontmoeting illustreerde perfect wat het betekende om moedig te zijn in het delen van het goede nieuws.

Ook op missie in South Asia?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.