TeenStreet

Orkejs kiest voor Jezus

Ook in Albanië wordt elk jaar een TeenStreet event georganiseerd. Afgelopen jaar kwam er een onverwachte deelnemer.

Orkejs heette hij en hij kwam uit één van de verst afgelegen dorpen waar ze ooit van gehoord hadden. Orkejs geloofde niet in Jezus Christus, maar kwam vanwege de vriendschap met zijn small group leader. 

Tijdens het evenement waren er een reeks workshops over het delen van getuigenissen en het Evangelie en Orkejs woonde ze allemaal bij samen met zijn small group leader. Dit was een mooie aanleiding om het Evangelie met Orkejs te delen. De small group leader mocht in gebed Orkesj bij Jezus brengen waarna hij Jezus aannam als zijn Verlosser. 

Hij is nu de enige gelovige binnen zijn familie en zelfs binnen zijn dorp.  

Gebedspunten:

  • Bid dat Orkejs in verbinding blijft met zijn small group leader en dat daarmee zijn relatie met Jezus mag groeien;
  • Bid voor moed, voor Orkejs, om het goede nieuws te delen met zijn familie; 
  • Bid voor de small groups over de hele wereld, die met elkaar optrekken en elkaar uitdagen om het Evangelie te delen; 
  • Dank voor de TeenStreet beweging, waarin steeds meer tieners kiezen voor een leven met Jezus en daarmee impact maken op hun omgeving.

Een wereldwijde beweging van jonge Jezus-volgers

De eerste maanden van 2024 staat het werk van TeenStreet centraal. In deze beweging leren tieners wat het is om een discipel te zijn van Jezus. We zien dat zij vanuit een relatie met Jezus onverschrokken het Evangelie durven te delen en uit te leven in de wereld om hen heen. TeenStreet bouwt mee aan een wereldwijde beweging. Tieners worden uitgedaagd om Jezus te leren kennen én Hem bekend te maken!

Ook op missie in Albanië?

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.