TeenStreet

“Met God te wandelen is niet saai, nooit saai, het is altijd een avontuur!”

Jedidja ging afgelopen 2 jaar naar TeenStreet Spring Break. “Waar het echt supergaaf is en heel veel heb mogen leren.” Ze getuigt dat God haar elke dag leidt, ook als ze na TeenStreet Spring Break weer naar huis gaat. 

Een tijdje terug ging ze een rondje wandelen en zag een meisje in het gras zitten. “Ik kreeg echt het idee dat God tegen me zei: ’Spreek haar aan en vertel haar het Evangelie’”. Eigenlijk durfde ze dit helemaal niet, dus ze vroeg zich af of dit wel echt was wat ze moest doen. “Het liefst wilde ik net als Jona wegrennen!” Maar toch voelde ze zich rustig worden en ging even op een bankje zitten om met God te praten. “God gaf me echt de kracht en de moed om het toch te gaan doen.” Jedidja schrijft op wat ze tegen haar wil zeggen en loopt naar haar toe. Op de weg naar het meisje toe plukt ze wat bloemen en geeft die aan haar. Ze voelt dat God met haar mee gaat en de vreugde geeft die ze voelt als ze over Hem mag vertellen.

Jedidja getuigt dat God het is die haar elke keer helpt om uit te stappen om anderen het Evangelie te vertellen. “Zo mag ik leren leven in afhankelijkheid van Hem.”

Bekijk de True Story van Jedidja:

MEER OVER TEENSTREET

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.