“Hij is er voor jou en Hij wil er voor jou zijn!”

Max ging afgelopen zomer naar TeenStreet Summer Camp. “Ik was erg overprikkeld door mijn ADHD. Toen mijn coach Jesse met mij bad heeft dat heel veel geholpen.” Max getuigd dat hij een kind van God mag zijn, maar jij ook!

“De dag na het gebed heb ik Gods liefde kunnen zien, ik heb toen voor veel mensen mogen bidden, hun verhalen gehoord en dat heeft me aan het denken gezet.” Max verteld dat alle mensen waar hij voor heeft gebeden, kinderen van God zijn. “God houdt veel van je en ook al heb je nu een moeilijke tijd, misschien met school of met vrienden. God is bij je in die momenten. Hij is bij je in de goede momenten in je leven en Hij is bij je in de slechte momenten. Je bent niet alleen en Hij wil er samen met jou doorheen gaan, Hij wil een relatie met je opbouwen. Hij wil er voor je zijn.” 

Max wil dat anderen ook die liefde van God mogen ervaren, dat ze mogen weten dat ze zijn gemaakt door Hem en dat God voor elke persoon heel veel liefde heeft. “Hij is er voor jou en Hij wil er voor jou zijn!”

Bekijk de True Story van Max:

MEER OVER TEENSTREET

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.