Doulos Hope
De Doulos Hope is ons nieuwste schip en haar naam betekent: dienaar van de Hoop. Zowel wij als het schip zijn dienaren van de Hoop die in ons is, Jezus Christus. En die hoop willen we uitdelen aan de onbereikte mensen in Zuidoost-Aziē. Specifiek voor dit gebied is de Doulos Hope in het leven geroepen. Want vanwege haar compacte formaat, kan ze ook de kleinere havens bezoeken.
De Doulos Hope zal langer in de havens blijven dan de Logos Hope, zodat er meer tijd is om betrokken te raken bij de gemeenschap en relaties op te bouwen. De bediening aan boord zal er dan ook iets anders uit zien dan aan boord van de Logos Hope en is er dus hoofdzakelijk op gericht om lokale geloofsgemeenschappen te versterken. Om in 2023 echt klaar te zijn voor de bediening, zijn we op dit moment hard opzoek naar mensen die willen gaan en/of geven.
We zoeken bemanning!
Met vijf dekken is er op de Doulos Hope ruimte voor 120 bemanningsleden en de mogelijkheden om op het schip te dienen zijn er volop. Of je nu werkzaam bent in de zorg, IT, techniek, communicatie, of graag mensen wilt voorzien van overheerlijke maaltijden. Zit er geen vacature voor jou bij? Kom vooral een keer langs voor en oriëntatiegesprek.
Doe een gift
Naar verwachting hopen we met beide schepen zo'n 1 miljoen mensen per jaar met het Evangelie te kunnen bereiken. De Doulos Hope is dus echt een gebedsverhoring! Maar naast gebed is er ook geld nodig. Voor de bouw, onderhoud, het maken van een bibliotheek en het ondersteunen van de werkers op het schip. Maak een gift over en help mee het Evangelie te verspreiden door het schepenwerk heen.
"Grote dromen"
"De Doulos Hope is ons tweede schip, maar de droom reikt verder. In de toekomst willen we bouwen aan een grotere vloot, waarin elk nieuw schip een eigen geografische focus krijgt, in overeenstemming met onze visie: bouwen aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers door te investeren in het maken van discipelen, leiderschapstraining, beschikbaar stellen van Bijbelse literatuur, betrokkenheid bij de gemeenschap en samenwerking met lokale kerken."
- Seelan Govender