Wie brengt hun het Licht?
“Vergeet ons niet het Goede Nieuws te brengen”. Elke dag voelen wij deze roep van hen die Jezus niet kennen, maar wel een verlosser nodig hebben. Hij komt vanuit de gebieden waar de Naam van Jezus nooit klinkt.
Bijvoorbeeld vanuit de reusachtige bergen van de Himalaya. Op duizenden meters hoogte groepen leven de mensen in grotten of in hutten van hout, modder en gras. Als je hun het Evangelie wilt brengen, dan moet je een bergtocht maken van enkele dagen. Grotendeels te voet. Onze vraag: help jij (opnieuw) om hun het Licht te brengen?
Hoeveel is er nodig?
€205.139,16
€450.000
Eind vorig jaar vroegen we “Wie doet het licht aan?”, waarop velen reageerden. Door te bidden. Door op weg te gaan. En door te geven. Ben jij een van deze Lichtbrengers? Dan is het mede dankzij jou dat miljoenen mensen afgelopen jaar het Evangelie hoorden. Dit maakt ons dankbaar en stil. De Redder van de wereld gaat door met Zijn plan.
"Jullie zijn het licht van de wereld"
- Jezus Christus in Mattheüs 5 vers 14
We zijn nog niet klaar. Zelfs als iedere christen op aarde in zijn of haar omgeving vertelt over Jezus, dan nog zouden ruim twee miljard mensen nooit van Hem horen. Zoals de volken in de Himalaya, omdat de dichtstbijzijnde christen dagen reizen verderop leeft. Of omdat een volk nomadisch leeft, zoals de Fulani in Afrika. Er zullen mensen naar deze onbereikte bevolkingsgroepen toe moeten. Gewone christenen, zoals jij en wij.
Wie zijn deze mensen? >
Daarom blijven wij mobiliseren. Wij blijven mensen oproepen, toerusten en uitzenden voor korte en lange tijd. Samen met andere christenen van over de hele wereld zoeken we de onbereikten op. Omdat we niet willen vergeten hun het Evangelie te brengen.
Vrijmoedig vragen we jou: wil je weer meedoen? Maak de verspreiding van het Evangelie mogelijk met jouw (maandelijkse) steun. Zonder jou komt het werk stil te liggen.
Help met jouw eindejaarsgift
Dit zijn hun verhalen
Met hulp uit onverwachte hoek
Jonathan en Ellenoor zijn in Ghana om het Evangelie te delen met de orthodox islamitische Fulani. Hoe het Goede Nieuws daar voet aan de grond krijgt? Dat kan verrassend snel gaan, met hulp uit onverwachte hoek:
Jong echtpaar geeft hun carrières op
Hij is architect, zij is verpleegkundig teamleider in een ziekenhuis. De twintigers Jeroen en Esther staan aan het begin van veelbelovende carrières. Toch geeft het echtpaar dit leven in Nederland op. Binnenkort vertrekken ze naar het Himalayagebied om het Evangelie te delen.
Help ons om christenen te blijven mobiliseren, toe te rusten en uit te zenden. Er is nog een wereld te winnen voor het koninkrijk van Koning Jezus. Dank voor jouw gift en jouw gebed!