One Self Help Group at Lake Tanganyika collecting money they saved throughout the week to help themselves get out of the poverty.
Zaaien in Gods Koninkrijk

Schenken & Nalaten

Vol ontferming ziet Jezus om naar een wereld die gebroken is. We zijn geraakt dat er vandaag de dag nog zoveel mensen zijn die nog nooit over Jezus hebben gehoord. Wanneer wij op weg gaan om hen het Evangelie te delen, geloven we dat God zal voorzien in alles wat we nodig hebben. Hij zorgt voor de financiën om anderen te zegenen en we zijn dankbaar voor iedere gift.

Periodieke gift

Een periodieke gift vastleggen kan via de notaris of het  opmaken van een schenkingsovereenkomst. Met het formulier 'Periodieke gift in geld' kun je jouw gift vastleggen voor minimaal vijf jaar.  Onze gegevens vullen wij voor je in als je het geprinte en getekende formulier naar ons toestuurt. Dan sturen wij jouw exemplaar weer ingevuld terug.

Nalaten

Er zijn verschillende manieren om je nalatenschap te schenken aan ons werk. Bijvoorbeeld als erfgenaam of door een legaat, zoals een waardevol schilderij. Om je vooraf zo goed mogelijk te informeren hebben we een speciale folder samengesteld met meer informatie. Heb je interesse? We gaan graag met je in gesprek.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.