Check out OM's professional internship opportunities for photography, videography, graphic design and journalism: http://www.om.org/en/job/s3169
Mission partner

De zaak van je leven

Als ondernemer wil je verschil maken. Zo verander je de wereld om je heen. Samen met ondernemers willen wij werken aan de verspreiding van het Evangelie wereldwijd. Word deel van een netwerk met ondernemers die samen met ons willen bouwen aan Gods koninkrijk. We willen met elkaar nadenken over nieuwe manieren van evangelisatie om de wereld te bereiken met het Evangelie. Want het aantal mensen dat nog nooit van het Evangelie gehoord heeft, groeit nog iedere dag!

Hoe wil jij betrokken raken?

Kom in contact

Ben je geïnteresseerd?

Je kan contact opnemen met Klaas Struiksma, relatiebeheerder van OM. Wil je een partnerschap met ons verkennen? Laat dan je gegevens hier achter. We nemen dan contact met je op om de invulling te bespreken. 

Klaas Relatiebeheerderklaas.struiksma@om.org
Mission partner aan het woord

Zelf de impact zien

“Het spreekt mij enorm aan dat OM de woorden van Jezus omzet in daden. De oproep van Jezus om uit te reiken naar mensen in nood ervaar ik ook als een persoonlijke opdracht. Ik ondersteun OM al jaren financieel, maar alleen geld geven vind ik te abstract. Ik wil graag van dichtbij zien hoe het Evangelie impact heeft op mensen.”

-  Ewout van Haeften, directeur van CIB Centraal InkoopBureau 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.