Waarom inschrijven voor het Zendingsweekend in november?

God heeft een geweldig plan met deze wereld. Maar wat betekent dit dan voor ieder van ons? Welke rol hebben wij in Zijn plan? Om je te helpen dit te ontdekken, organiseert OM twee keer per jaar het Zendingsweekend. Twee deelnemers vertellen hoe zij het afgelopen Zendingsweekend hebben ervaren: “Wat een impact hebben deze dagen op ons gehad!” In november staat het tweede Zendingsweekend van 2024 gepland – en jij kunt daar bij zijn!

BEKIJK DE DATA

Gods plan voor ons

“In de afgelopen vier jaar zette Jezus in ons hart een vuur aan om met Hem te gaan leven”, vertelt een echtpaar dat begin maart deelnam aan het eerste Zendingsweekend van 2024. “Vanuit een diep verlangen om van Hem te getuigen, begonnen we een gebedsgroep in en voor onze straat. Er gebeurde ontzettend veel en we zagen Zijn zegen. Dat smaakte naar meer! Daarom wilden we tijdens het Zendingsweekend van OM ontdekken wat Gods plan voor ons is.“

Nieuw perspectief

“We gingen naar het weekend met een open blik, al hadden we niet de indruk dat we als zendeling naar het buitenland moesten; we voelden ons al zendeling in onze eigen straat. Tijdens het weekend schudde de Heer aan onze ideeën. Hij haalde het sterke verlangen naar een ‘afhankelijk leven’ bij ons beiden naar boven. Een leven in geloofsvertrouwen, afhankelijk van Hem alleen! Het idee van ‘rondreizend getuigen’ is onze hoofden en harten gaan zitten. Door alle verhalen, gesprekken, filmpjes en praktische informatie kregen we steeds helderder wat wel en niet bij ons past. God doorbrak onze denkpatronen en gaf ons een nieuw perspectief.”

Antwoord op Zijn vraag

“Wat een impact hebben deze dagen op ons gehad! Wat hebben we veel geleerd én genoten! De Here God heeft dit weekend gebruikt om ons flink bij te sturen. Het was alsof Hij ons de ruimte gaf om door te gaan op ons huidige pad, maar ons ook keuze bood met de vraag: ‘Willen jullie alles geven voor Mij?’ Dat gaf onrust, maar ook enthousiasme. We kunnen allebei alleen maar volmondig ‘Ja Heer, we geven alles’ zeggen!” 

Heb jij het verlangen om in de praktijk van elke dag je geloof te delen met mensen die Jezus nog niet kennen? Ontdek jóuw rol in Gods missie tijdens het Zendingsweekend! Er staat een afwisselend programma voor je klaar met veel interactie, ruimte voor vragen en jouw persoonlijke zoektocht. 

 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.