Bekijk ons werk met eigen ogen... en help mee!

Ga mee op visiereis met OM

Als deelnemer aan een visiereis kun je met eigen ogen de projecten van OM zien en de lokale zendelingen ontmoeten. We hopen dat je geïnspireerd raakt en bij terugkomst in Nederland zo enthousiast bent over wat je gezien hebt, dat je jouw ervaringen met mensen in je eigen omgeving wilt delen. 

Geplande reizen

De visie van OM-Nederland is dat mensen voor lange termijn betrokken zijn met zendingswerk door te bidden, geven of (zelf) te gaan. De onderstaande visiereizen staan nu gepland.


MarokkoOntdekkingsreis • Marokko
13 t/m 20 januari 2018 • € 650,- (incl. vliegticket)

Ben jij iemand met een hart voor onbereikte mensen en zou je graag eens met ze in contact komen in hun eigen omgeving? Dan is dit de reis die bij je past. We gaan er 7 dagen tussenuit om in Marokko contacten te leggen met de lokale bevolking, te delen over ons leven met God en onze handen uit de mouwen te steken voor de armen en verschoppelingen van de samenleving. Tijdens deze reis gaan we ons verdiepen in het thema Gods hart voor deze wereld!

Direct aanmelden   Informatie aanvragenMeer informatie 

Wilt meer informatie over een van deze reizen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord. We zien u graag mee gaan naar een van deze bijzondere projecten!

Informatie aanvragen