Gemeenteleden die gáán

Zendelingen vanuit de gemeente
 
Operatie Mobilisatie ondersteunt gemeentes en kerken in het uitzenden van gemeenteleden voor langere tijd om het evangelie van Jezus Christus wereldwijd te verspreiden. OM begeleidt, adviseert en faciliteert de uitzending en het verblijf van de zendingswerker die uitgezonden wordt door zijn gemeente. Samen willen we mensen motiveren om Jezus’ Naam bekend te maken.
De oogst is groot, maar er zijn weinig arbeiders.- Matteus 9:37

Voor gemeenteleden die het verlangen hebben hun leven in dienst van God te stellen door de zending in te gaan, heeft OM vele mogelijkheden. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er zendingswerkers nodig. Zoals Jezus tegen Zijn leerlingen zei in Matteus 9:37: “De oogst is groot, maar er zijn weinig arbeiders.” Van technische mensen voor het zendingsschip de Logos Hope tot ondernemers die als ‘tentenmaker’ werkzaam zijn in gesloten landen; God kan iedereen gebruiken tot opbouw van Zijn Koninkrijk.

In samenwerking met de kerken maakt OM het mogelijk dat mensen eropuit kunnen trekken om aan alle volken Gods liefde bekend te maken en zo te werken aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk.

Ondersteuning bij het uitzenden van gemeenteleden

OM wil u graag ondersteunen in het uitzenden van gemeenteleden. Neem voor meer informatie contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier.

Contact opnemen