Global Kids: zendingsmateriaal voor kinderen

Global Kids
 
Global Kids is een kinderwerkpakket dat Operatie Mobilisatie heeft ontwikkeld voor de kerken in Nederland met een hart voor zending. Op die manier kunnen kinderen op een interactieve en eenvoudige manier betrokken worden in het evangelisatie- en ontwikkelingswerk dat er in de wereld plaats vindt.

Door het gebruik van de Bijbel en waargebeurde verhalen van OM-medewerkers wereldwijd, stimuleert Global Kids spelenderwijs het persoonlijk geloof van kinderen. De kinderen ontdekken door middel van de Bijbel wie hun naasten zijn en hoe we met hen om mogen gaan. Het materiaal richt zich daarbij op het werk van OM in Europa. Er wordt in het bijzonder gekeken naar het werk onder de Roma (zigeuners) in diverse Europese landen. Het programma bevat bovendien een voorbeeld van een gezamenlijke zondagse samenkomst waarin de kinderen aan de gemeente kunnen vertellen wat ze in de lessen hebben geleerd. Op die manier raken zowel de kinderen als andere gemeenteleden betrokken bij het internationale evangelisatiewerk.

Kinderwerkpakket Europa

Global Kids kinderwerkpakketGlobal Kids is een volledig kinderwerkpakket bestaande uit acht verschillende lessen voor kinder(neven)diensten met een korte film, werkbladen en activiteiten. Er is een variant voor 5- tot 7-jarigen en voor 7- tot 11-jarigen. Het wordt geleverd op DVD in een leuke rugtas, inclusief een OM-wereldkaart die tijdens de lessen gebruikt kan worden.

Het GLOBALkids pakket heeft een waarde van €15,- en kan tegen een vrijwillige bijdrage besteld worden via www.globalkids.nl.om.org.

 Bestel het pakket online