Ondersteuning bij diensten en thema-avonden

Diensten en Thema avonden
 
Operatie Mobilisatie biedt u ondersteuning bij de invulling van uw dienst of thema-avond. Niet alleen door inhoudelijke invulling door middel van een spreker met onderwijs en toerusting, maar ook door gebedsavonden, concerten of een muzikale bijdrage aan een dienst of avond.
 
Thema-avonden: Sprekers en Bijbelse toerusting

Nodig een van onze spekers uitOrganiseert u binnenkort een thema-avond of zoekt u bij een bepaald thema een spreker? Onze sprekers komen graag naar u toe en willen mensen vanuit de Bijbel motiveren om hun bijdrage te leveren aan de Grote Opdracht uit Mattheus 28:19. Eventueel verzorgen we een programma in combinatie met muzikale ondersteuning.

Contact opnemen    Onze sprekers    Presentatie aanvragen

 
Concerten en muzikale begeleiding

Concerten en thema-avondenBent u ge├»nteresseerd in muzikale begeleiding tijdens een van uw gemeenteavonden, thema-avonden of zondagse erediensten? Denkt u al tijden aan een concert bij u in de kerk? Ook daarin kan OM u ondersteunen. Met artiesten als Martin Brand als ambassadeur van OM kunnen we bij elke gelegenheid professionele muzikale ondersteuning bieden en zijn wij in staat een avondvullend programma te verzorgen, eventueel in combinatie met een spreker. › Meer informatie

Contact opnemen    Onze Ambassadeurs

 
Gebedsavond

GebedsavondEen gemeente zonder gebed is als een huis zonder fundament. OM organiseert samen met gemeenten en collega-zendingsorganisatie WEC-Nederland gebedsavonden op locatie. Tijdens deze afwisselende en informatieve avonden buigen wij ons door middel van gebed over diverse onderwerpen. Wil jij ook dat er een gebedsavond komt in jouw gemeente?

Organiseer een gebedsavond