Voor tieners en jongeren

Jongeren tijdens een evenement van OM
Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees voor de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid.- 1 Timoteus 4:12
Groeien in je relatie met God of impact hebben op andere jongeren. Dat is waar jij voor gaat. Investeren, tijd doorbrengen met andere jongeren, leren hoe je Gods woord kunt toepassen. Daar hoef je niet mee te wachten tot je volwassen bent!
Teens in MissionTeens in Mission

Teens in Mission wil jou uitdagen om uit je comfortzone te stappen en in actie te komen voor God! Bijvoorbeeld door in de zomer met ons mee te gaan op tienertrip naar Moldavië. Of door in de winter naar het vierdaagse Teens in Mission event in Nederland te komen. Samen met ons ontdekken op welke manier jij in actie kan komen door middel van workshops, activiteiten en verdieping. En dat alles internationaal! Ben jij 12-17 jaar? Ga mee! Ouder? Wordt coach of vrijwilliger. Check de site!

Word jij een Teen in Mission?

TeenStreet
JESUS // PASSION // WORSHIP // FREEDOM // LIFE

TeenStreet

TeenStreet werkt samen met de kerk om jongeren te inspireren en toe te rusten om Jezus te reflecteren in hun leefwereld. Daarbij zijn sterke leiders en sterke smallgroups belangrijk. We willen volwassen coaches coachen om jongeren voor te gaan in discipelschap.

TeenStreet Nederland biedt ruimte, samen met de kerk, om de ervaringen van TeenStreet een voedingsbodem te laten zijn om te groeien in discipelschap. Elke zomer komen meer dan 4000 tieners en leider bij elkaar voor een week met aanbidding, Bijbelstudie, discipelschap, sport, workshops, chillen en meer.

Ben jij 13-17 jaar? Ga mee! 20+? Meld je aan als coach.

Lees meer en meld je aan!

Op zendingsreis met je jeugdgroepTiener- en jeugdgroepreizen

Op korte zendingsreis met je tiener- of jeugdgroep? Je kunt als groep mee in een al georganiseerde actie of zelfstandig naar een land en daar ter plekke met een lokale kerk samenwerken.

Op zendingsreis met je jeugdgroep

Kinderwerkpakket Global KidsKinderwerkpakket Global Kids

Werk je in jouw kerk met kinderen in de basisschoolleeftijd? Via Global Kids kan je kinderen gemakkelijk in aanraking brengen met zending in Europa. Het programma staat op DVD en bestaat o.a. uit 8 lessen, werkbladen, een film en instructies voor kinderwerkers, ouders of leraren.

Meer informatie