Vacatures in Nederland

Voel jij je geroepen om ons team te versterken?

Voor ons kantoor en ons zendingswerk in Nederland in Nederland zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Alle medewerkers van OM-Nederland werken op basis van financiële steun van een vriendenkring. We helpen je graag bij het opzetten van deze steun.
Vacatures Nederland
 

Fondsenwerver 24-40 uur
Wij zijn op zoek naar een gedreven fondsenwerver met goede relationele en commerciële vaardigheden. Je onderhoudt langdurige relaties met donateurs en werkt mee aan de bestendige uitbreiding van onze achterban. Je snapt dat financiële middelen nodig zijn voor de groei van het wereldwijde evangelisatiewerk.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Creatief Medewerker Events 24-30 uur
Wij zijn op zoek naar een creatieve geest die buiten de kaders denkt en die samen met anderen maakt dat de aanwezigheid van OM op evenementen niet te missen is. Ben jij iemand die gaat voor kwaliteit en daarbij de mens en de missie niet uit het oog verliest? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving   

Online Marketeer 24 - 40 uur
Als online marketeer ben je een expert op het gebied van social media en online advertising. Je voornaamste taak is de ontwikkeling van een online marketingstrategie en het vergroten van het online bereik van OM.
Starters met een gedegen basiskennis en de potentie om door te groeien zijn ook welkom om te solliciteren.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Zendingswerkers in de Schilderswijk Fulltime
Heb jij een hart om het Koninkrijk van God zichtbaar en kenbaar te maken onder de moslims in de Schilderswijk en deel uit te maken van een team dat zich daarop richt?

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Medewerker Tienerevenementen (Teens in Mission) 16-24 uur
Als evenement- en projectmedewerker voor Teens in Mission, daag je tieners uit om hun talenten en gaven voor God in te zetten en deze praktisch te maken. Je werkt o.a. mee aan het bedenken en organiseren van meerdaagse Teens in Mission projecten/events in Nederland.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Bewoner leefgemeenschap TASTE! Fulltime
Wil jij wonen in een oase tussen de flats van een dichtbevolkte, multiculturele wijk in Delft? Wil je jouw leven delen met andere bewoners van de woongemeenschap TASTE!, je inzetten voor de wijk en meebouwen mee aan de geloofsgemeenschap? Reageer dan snel.

Solliciteer direct   Meer informatie

Grafisch vormgever / Webdesigner 24-40 uur  
Weet jij ideeën en briefings visueel te maken? Weet jij wat er nodig is om je zowel digitaal als in print te onderscheiden en mensen te prikkelen met jouw werk? Ben je creatief en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen? Dan zoeken we jou!

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Jongerenspreker / Mobilizer 24 - 40 uur
Als jongerenspreker/mobilizer maak je deel uit van een team dat zich enthousiast inzet binnen christelijk Nederland. Je reist door Nederland, legt contact met jeugd en jeugdleiders, bouwt enthousiast aan diverse relaties en je gebruikt je kracht als spreker om de kern van de missie van OM over te brengen. 
Met enige regelmaat zit je aan de telefoon om contacten te leggen met diverse doelgroepen in Nederland.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Vrijwilligers

Wil je ons wel helpen, maar graag op vrijwillige basis? Er is altijd ruimte voor mensen die zich in willen zetten om het Evangelie van Jezus Christus handen en voeten te geven! Een aantal vrijwilligersvacatures lichten we voor je uit:

Receptionist(e) 8 uur
Als receptionist ben je verantwoordelijk voor het gastvrij verwelkomen van mensen die op bezoek komen, het beantwoorden en doorschakelen van de telefoon en het afhandelen van inkomende en uitgaande post. Daarnaast pak je ondersteunende administratieve diensten op en handel je bestellingen af van de OM Bookshop.

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Tuinonderhoud incidenteel op afroep
We zoeken een vriendelijke, gemotiveerde vrijwilliger die zorg wil dragen voor de onderhoud van de tuin, het schoonhouden en onderhoud van het straatwerk en de schoonmaak van de buitenkant van het gebouw van OM. Kom jij ons helpen?

Solliciteer direct   Download de vacatureomschrijving

Check meer mogelijkheden

Stages

Er zijn verschillende mogelijkheden voor stages, onderzoeken of afstudeerprojecten. Op kantoor in Nederland en wellicht ook in het buitenland zijn er opties voor een leerzame stage.

Meer informatie aanvragen