Stage in Nederland

Stages in Nederland
Stages in Nederland

Wil je ons team versterken tijdens je opleiding? Er is altijd ruimte voor mensen die zich in willen zetten om het Evangelie van Jezus Christus handen en voeten te geven! We bieden op dit moment de volgende stages aan:

Personal Assistant
De directeur van Operatie Mobilisatie in Nederland kan door jou op praktische wijze geholpen worden in zijn taak om het Nederlandse team te leiden. Je taken bestaan o.a. uit agendabeheer, notuleren, het filteren van telefonische oproepen en e-mails, ondersteuning bij communicatie met het team, plannen van reizen.

Solliciteer direct   Download de functieomschrijving

Schrijver
Operatie Mobilisatie presenteert de missie van OM-Nederland op vele verschillende manieren om zendingswerkers te rekruteren, fondsen te werven en verhalen te delen. Het delen van verhalen maakt communiceren persoonlijk en levendig. Aan jou de taak om deze verhalen te schrijven vanuit interviews met zendingswerkers of door bestaande verhalen te vertalen.

Solliciteer direct   Download de functieeomschrijving

Medewerker Communicatie
Operatie Mobilisatie presenteert de missie van OM-Nederland op vele verschillende manieren om zendingswerkers te rekruteren, fondsen te werven en verhalen te delen. Jij kunt vanuit een ondersteunende rol actief zijn om alle verschillende manieren van communiceren te ondersteunen door het schrijven van artikelen, het vullen van de websites, mee te werken aan de uitgave van het GO Magazine ed.

Solliciteer direct   Download de functieeomschrijving

Web Content Manager 
De websites van Operatie Mobilisatie zijn een levend onderdeel van de missie van OM-Nederland waarmee we zendingswerkers rekruteren, fondsen werven en verhalen delen. Jouw werk bestaat uit het beheren en vullen van de websites. De website van Operatie Mobilisatie bevat o.a. actuele zendingsverhalen. Aan jou de taak om deze verhalen op te stellen vanuit interviews met zendingswerkers of door bestaande verhalen te vertalen en geschikt te maken als content voor de website.

Solliciteer direct   Download de functieomschrijving

Webmaster/Webdesigner 
Operatie Mobilisatie heeft een aantal websites die onderhouden en doorontwikkeld moeten worden. Drupal en Joomla zijn de systemen waar onze websites op werken. De websites zijn een levend onderdeel van de missie van OM-Nederland waarmee we zendingswerkers rekruteren, fondsen werven en verhalen delen. Jouw werk bestaat uit het onderhouden van de websites en het uitbouwen van de kwaliteit door het inzetten van creativiteit, eigen ideeën en technische vernieuwing met oog voor grafische uitstraling.

Solliciteer direct   Download de functieomschrijving