Ambassadeurs en partners van Operatie Mobilisatie

Het zendingswerk van Operatie Mobilisatie wordt ondersteund door diverse artiesten, die als ambassadeur optreden voor onze organisatie. We bieden de mogelijkheid om in samenspraak met hen een volledig programma te verzorgen in jouw gemeente. We bedanken ook onze talloze vrijwilligers en donateurs die zich inzetten voor OM!

Ambassadeurs
Martin Brand • Ambassadeur
zanger / spreker / schrijver / coach

Martin BrandMartin Brand werkt al jarenlang als zanger, spreker, schrijver, workshopleider en dirigent. Martin staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden. Interactie, humor, geloof, passie, kwetsbaarheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens te beschrijven. In de activiteiten van Martin gaat het om één ding: inspireren en enthousiasmeren vanuit geloof in Jezus. Martin is werkzaam geweest bij Operatie Mobilisatie en sinds zijn bediening als artiest wordt er tijdens optredens vaak aandacht gevraagd voor een van de projecten van OM.

www.martinbrand.org

 

 
Wil je een thema-avond organiseren in samenwerking met OM of een concert bijwonen van een van onze ambassadeurs? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen


Partners
Schrijvers voor Gerechtigheid • Partner
Collectief in de strijd tegen ongerechtigheid

Schrijvers voor GerechtigheidOperatie Mobilisatie is partner van Schrijvers voor Gerechtigheid, een schrijverscollectief met een missie. We vinden het belangrijk dat er meer aandacht komt voor gerechtigheid. Schrijvers voor Gerechtigheid maakt nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk, omdat er nog weinig over deze thema's gezongen wordt. Dit sluit mooi aan bij onze projecten van Freedom Climb, waarmee we aandacht vragen voor het onrecht in deze wereld. 

www.schrijversvoorgerechtigheid.nl