Operatie Presentatie

Paulien Vervoorn van Geloofwaardig Spreken geeft op maandagmorgen 5 februari en donderdagavond 8 februari online de workshop Operatie Presentatie. De volledige opbrengst gaat naar het schip Logos Hope van Operatie Mobilisatie.

Wat is Operatie Presentatie?  
Paulien Vervoorn van Geloofwaardig Spreken gaf onlangs een aantal workshops over presenteren aan de werkers op het schip Logos Hope van Operatie Mobilisatie. Deze werkers vertellen geregeld hun getuigenis of een ander verhaal aan mensen in het land waar ze zijn aangemeerd. Deelnemers uit alle werelddelen deden mee aan de workshops. Ze leerden hoe ze een grote impact kunnen maken door een eenvoudige structuur te gebruiken. De deelnemers behaalden in slechts anderhalf uur tijd verbazingwekkende resultaten. Daarom biedt Paulien Vervoorn iedereen die weleens presenteert of spreekt, nu de mogelijkheid online een vergelijkbare workshop te volgen. Anderhalf uur, net zoals op het schip. Maandagmorgen 5 februari 9 uur of donderdagavond 8 februari half 8.

Aandacht voor Operatie Mobilisatie 
Paulien Vervoorn bezocht haar achttienjarige neef die vijf maanden werkt op de Logos Hope van Operatie Mobilisatie. Het schip bereikt jaarlijks meer dan een miljoen mensen met het evangelie. Tegelijk is het de grootst drijvende boekwinkel ter wereld.
In de weken dat het schip ergens ligt aangemeerd, gaan de bemanningsleden op pad om de lokale gemeenschap te ondersteunen, geestelijk maar ook praktisch. In dit alles delen de werkers van de hoop die in hen is: Jezus Christus.
De volledige opbrengst van de online workshops gaat naar het schip. De deelnemers maken rechtstreeks een gift over naar Operatie Mobilisatie.

Sinds 2012 geeft Paulien Vervoorn vanuit Geloofwaardig Spreken (s)preektrainingen voor een kerk met impact. 

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.