‘God heeft ‘Come follow Me’ gebruikt om dingen duidelijk te maken’

Jacqueline en haar man Harm Gines deden vorig jaar, in februari 2023, de Come follow Me training. “Ik had er niet speciaal verwachtingen van, maar het werd een levensveranderende ervaring.”

“Ik wilde graag geestelijk nog wat meer toegerust worden”, zegt Jacqueline. Er was totaal geen ambitie om naar het buitenland te gaan. ßeit, waar jouw identiteit door gevormd wordt. Ik ben erg verbonden met mijn kinderen en op dat moment kwam bij mij de vraag of ik wel zonder ze kon. Of ik niet teveel identiteit ontleen uit het zijn van hun moeder.”

Toen ze werd stilgezet bij de vraag of ze achter kon laten wat ze kende, was de eerste ingeving: ‘Nee, want mijn kinderen’. “Toen zei Arie tegen me: ‘Maar het zijn in de eerste plaats Gods kinderen’. Toen was er bij mij de zekerheid dat Hij voor ze gaat zorgen als ik weg ben. Het is goed, ik mag gaan. Alsof het laatste stukje navelstreng daar ter plekke werd doorgeknipt.”

Jacqueline wil met haar verhaal laten zien dat God met iedereen een eigen weg gaat. “Dit was mijn weg en God heeft de Come Follow Me conferentie gebruikt om mij dingen duidelijk te maken.” Tegen alle mensen die nog twijfelen om zich op te geven voor de Come Follow Me conferentie zegt Jacqueline: “Doe het gewoon, wat kan er in vredesnaam misgaan? Laat je verrassen. Ja, Jezus volgen kost je wat, maar vertrouw erop dat het verlangen dat Hij in je hart legt, zo sterk is, dat je er niet omheen wilt.”  

Begin 2024 vertrekken Jacqueline en Harm Gines voor minimaal twee jaar naar Zambia. Harm Gines gaat als trainer aan de slag bij REACH, een discipelschaptraining van Operatie Mobilisatie. Deze training is een voorbereiding voor zendelingen, die naar de Sahel gezonden worden. Jacqueline gaat aan de slag op de afdeling financiën en zet haar creatieve skills in om kansarme vrouwen op de arbeidsmarkt te helpen en in alles wat ze doen, delen ze van de liefde van Jezus voor de wereld.

Geef je ook op voor deze levensveranderende tweedaagse training. De eerstvolgende is op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari.

IK MELD ME AAN

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.