Wie doet het licht aan?

Als zelfs wat licht zou moeten zijn donker is, Wie doet dan het licht aan?

Elke dag word je geconfronteerd met een wereld verloren in ellende, schuld en hopeloosheid. Oorlog, honger, rampen en ziekten verdrijven het Licht. Het bestaan is voor zovelen uitzichtloos en donker geworden.

In deze donkere dagen voor Kerst, verheugen we ons in het wonder van Kerst. We vieren dat het Licht van de wereld naar ons toe gekomen is. Hij is de Enige die doorbreekt in de duisternis.

Mustafa, een Turkse man, kreeg van een OM’er het Nieuwe Testament. “Toen ik begon te lezen was het alsof de middagzon op mij neerkwam en mijn ogen gingen open.” Ons hart gaat uit naar honderden miljoenen mensen die nog nooit van Jezus hebben gehoord. Zij kennen het Evangelie niet, omdat niemand het hun heeft verteld. Wat hebben ze in deze donkere wereld meer nodig dan deze Middagzon? Alleen Hij kan het licht aandoen in de levens van mensen die Hem nog niet kennen en uitzicht geven.

Jezus zei: “Ik ben het Licht van de wereld”. Vervolgens zei Hij tegen Zijn leerlingen en dus tegen ons: “Jullie zijn het licht van de wereld.” Wij kregen de opdracht om Zijn licht te laten schijnen in de duisternis, tot in de verste verten. En wij mogen in dat alles Zijn werktuigen zijn.

In een wereld waar steeds minder ruimte is voor de verspreiding van het Evangelie en waar christenen de mond wordt gesnoerd, vraagt dat iets van ons. Bid onophoudelijk en geef wat je kunt missen aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie.

Door jouw gebed en financiële bijdrage kunnen we miljoenen mensen bereiken, zodat ook voor hen het Licht door mag breken.  

Bedankt dat je deel bent van deze cruciale missie.  

 

Geef juist nu voor de verspreiding van het Evangelie!

 Ja, ik geef

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren.