TeenStreet@Home 2018

TSatHome2018

In maart organiseert OM een christelijke conferentie voor tieners. De conferentie zal bestaan uit toffe praatjes, leuke workshops, heerlijke vrije tijd en fijne aanbidding. Het is een combinatie van plezier en diepgang. We gaan ons best doen om er een onvergetelijk programma van te maken!
TeenStreet


TeenStreet@Home was voorheen bekend als Mini-TeenStreet. De naam zegt het al; deze conferentie is qua opbouw en inhoud geïnspireerd door de jaarlijkse TeenStreet-conferentie. TeenStreet@Home is dan ook een perfecte plek om je TeenStreet-vrienden weer te ontmoeten. Maar ook al heb je nog nooit van TeenStreet gehoord; je bent helemaal welkom en zult het programma goed kunnen volgen.

Ben jij tussen 12 en 17 jaar?

Dan ben jij heel welkom om mee te gaan als deelnemer. Je wordt ingedeeld in kleinere groepjes met andere tieners van hetzelfde geslacht. Hierdoor is dit weekend ook ideaal om met je vrienden of vriendinnen te doen.

Direct aanmelden

 

Ben jij 18 jaar of ouder?

Je kunt je dan opgeven als coach, vrijwilliger in het serviceteam (keuken- of schoonmaakteam) of M&M’er. Als coach begeleid je een groepje van gemiddeld 6 tieners. Je leidt de Bijbelstudies in je kleine groepje en trekt dit weekend met hen op om hen een stuk persoonlijke begeleiding te geven. Een M&M’er is een coach van de coach. Je kunt je alleen als M&M'er opgeven als je dit was tijdens TeenStreet 2017. Twijfel je welke rol het beste bij jou past? Neem dan contact op met de TeenStreet-coördinator Joëlle Agteres via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!

Direct aanmelden

 

Meegaan als kerk?

Het is ook mogelijk om aan TeenStreet@Home deel te nemen als tieners en jeugdleiders uit een kerk. Daar is deze conferentie zelfs heel geschikt voor. Je kunt je namelijk aanmelden in groepjes van ongeveer zes tieners. In het aanmeldingsformulier geef je aan hoe je de groepsindeling graag zou zien.

Neem voor vragen contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Data
23 t/m 25 maart 2018

Locatie
Zevenaar, Gelderland

Kosten
€ 65,- per deelnemer (incl. eten, overnachtingen en programma)

Vragen?
0527 615 607
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tieners
Samenkomst
TS