'Haar ogen waren weer volledig normaal'

Freddy in Lesotho
 
De Mission Discipleship Training (MDT) is een intensieve training die erop gericht is deelnemers voor te bereiden op het werken in de zending in het land waar God hen toe roept. Een van de onderdelen is een outreach, waarin de studenten de kans krijgen om wat ze geleerd hebben in de praktijk te brengen. Tijdens een outreach in 2016 neemt Freddy uit de Seychellen deel. Als hij bidt voor een meisje met geïrriteerde ogen, geneest ze wonderbaarlijk. 
 

Ze was tijdens het spelen hard met haar gezicht op de grond geduwd.

Freddy vertelt: "In een dorpje in Lesotho ontmoette ik tijdens een huisbezoek een jong meisje met geïrriteerde ogen. Ze was tijdens het spelen door leeftijdsgenootjes bij wijze van grap hard met haar gezicht op de grond geduwd. Haar ogen waren helemaal rood en geïrriteerd en haar huid was op diverse plekken ontstoken."

Medische hulp is vaak slecht bereikbaar in dit land, dat wist Freddy. En als er al medische hulp beschikbaar is is het vaak erg duur, dat wist hij. Hij denk dat ze daarom nog niet naar de dokter had kunnen gaan. 'Terwijl ze er wel veel last van had, aldus Freddy.

Genezing op gebed!

Freddy besluit voor het meisje te bidden. Als hij zijn handen weg haalt, weet hij niet wat hij ziet...

Hij besluit voor haar te bidden. Terwijl hij zijn handen over haar ogen legt, vraagt hij God of Hij de infecties wil weghalen. Als Freddy zijn handen weg haalt, weet hij niet wat hij ziet... 'Haar ogen waren weer volledig normaal! De zwellingen op haar huid waren weg en haar ogen weer gewoon wit. De irritatie was verdwenen. Het meisje was enorm blij en dankte God voor deze wonderbaarlijke genezing.'MDT
Volg een MDT in Zuid-Afrika!

Zes maanden lang verdiep je je met christenen uit de hele wereld in wie God is en wat Zijn wil en Woord voor jou betekenen. Je wordt toegerust, getraind en voorbereid om het Evangelie door te geven aan iedereen om je heen. Je leeft samen met verschillende culturen, waardoor je elkaar beter leert begrijpen en samen kunt groeien in geloof. Ontdek hoe God jou kan gebruiken tijdens de reizen naar de meest bijzondere gemeenschappen, culturen en gebieden!

Meer over de MDT    Informatie aanvragen