Stap over op groenere stroom en steun OM!


Wilt u geld besparen en kosteloos OM steunen met een gift? Sinds kort is dit mogelijk door via het SamSam collectief over te stappen naar een goedkopere energieleverancier waardoor OM een vergoeding ontvangt. Laat SamSam uw besparing berekenen, stap over en steun OM!

SamSam CollectiefHoe werkt het?

OM is partner geworden van het SamSam collectief. Dit is een onderneming die mensen helpt om op een eenvoudige en veilige manier over te stappen van energieleverancier. Deelnemers kunnen daardoor besparen op hun energierekening. Van de vergoeding die SamSam collectief van de nieuwe leverancier ontvangt voor elke deelnemer die overstapt, geeft zij 50% aan OM. Dit bedrag kan oplopen tot wel € 90,- per klant. Dit komt ten goede aan de hulp aan Iraakse vluchtelingen.


Van de vergoeding die SamSam collectief van de nieuwe leverancier ontvangt voor elke deelnemer die overstapt, geeft zij 50% aan OM.- Sam Sam collectief

U steunt hulpprojecten van OM

Filipijnse jongenHet geld dat OM ontvangt door de samenwerking met SamSam komt ten goede aan projecten van OM. Zo is er in 2014 geld opgehaald voor de noodhulp in Irak na de opkomst van IS. OM is via lokale kerken in Irak actief op plekken waar hulp hard nodig is. In het voorjaar van 2015 kwam de opbrengst ten goede aan de structurele noodhulp in Nepal. Mensen die veel hebben verloren door de aardbevingen, ontvangen nieuwe hoop door voedselpakketten, dekens, wederopbouw van huizen en geestelijke hulpverlening dankzij OM.
Zo kunt u via SamSam uw bijdrage leveren aan actuele projecten van OM!


De voordelen op een rij

De samenwerking tussen OM en SamSam collectief is voordelig voor iedereen:

  • Informatiebrochure SamSam collectiefU bespaart gemiddeld één maandfactuur per jaar op uw energierekening.
  • OM ontvangt tot € 90 voor één van onze projecten, zonder dat het u iets kost.
  • Lokaal opgewekte, groene stroom. Goed voor het milieu!
  • U kunt veilig en eenvoudig overstappen tegen eerlijke energietarieven

Ga naar www.samsamcollectief.nl/om, stap over en steun OM.


Stap over en steun OM!   Gratis informatiebrochure opvragen