Geef voor een zendingswerker

U weet toch dat wie in de tempel dienstdoen daarvan leven, en dat wie aan het altaar dienen een deel van het offervlees krijgen? Voor hen die het evangelie bekendmaken geldt hetzelfde: de Heer heeft bepaald dat zij door te verkondigen in hun levensonderhoud mogen voorzien. - 1 Korinthe 9:13-14

Alle medewerkers van Operatie Mobilisatie wereldwijd werken op basis van (financiële) steun van een vriendenkring. Deze vriendenkring is gemotiveerd om het project waaraan de medewerker werkt te ondersteunen. Op die manier staat de medewerker niet alleen in zijn missie, maar weet hij zich gesteund door tal van mensen die achter hem staan door gebed, praktische hulp en/of financiële ondersteuning. Een dergelijke achterban verbreedt de betrokkenheid bij de zendingswerkers en het zendingswerk van OM.
 
Zendingswerk vanuit NederlandSteun één van onze zendingswerkers

Wellicht wil je een zendingswerker uit jouw gemeente steunen die is uitgezonden naar het buitenland, is er een familielid die een van onze trainingsprogramma's gaat volgen of ken je iemand die op ons kantoor in Nederland werkt. Via het donatieformulier kun je aangeven dat je wil bijdragen voor de fondsen die benodigd zijn om één van onze medewerkers te kunnen betalen. Wij verzoeken je de volledige naam van de OM-medewerker in te vullen. Wil je, indien bekend, bij de opmerkingen het land vermelden waar de OM medewerker werkt? 

Doneer nu

 
Team OM-NederlandAlgemene steun aan het team in Nederland

OM-Nederland zet zich in om Jezus Christus wereldwijd bekend te maken en werft hiervoor mensen en middelen. Het team in Nederland bestaat uit meer dan 70 medewerkers en bevat zowel fulltimers, parttimers als vrijwilligers. Een deel daarvan is betrokken op ons kantoor op gebieden als administratie, fondswerving, communicatie of recruitment. Anderen zijn werkzaam onder moslims in Amsterdam en Den Haag of in jongerencentra. Kortom, een diverse groep die jouw steun goed kan gebruiken. Bij het donatieformulier kun je bij de opmerkingen aangeven dat je er voor kiest het team van OM-Nederland algemeen te steunen.

Doneer nu