Geef aan een project

Allen die het geloof hadden aanvaard, bleven bijeen en hadden alles gemeenschappelijk. Ze verkochten al hun bezittingen en verdeelden de opbrengst onder degenen die iets nodig hadden. - Handelingen 2: 44,45
Alle projecten van OM, haar werkers en de organisatie, zijn voor bijna 100% afhankelijk van giften. Kies één van onderstaande projecten om te steunen of geef aan één van onze fondsen of medewerkers.
 
Trainingscentrum in AlgerijeBouwen aan het trainingscentrum in Algerije

Pastor Youssef is werkzaam in de Algerijnse regio Kabylië. Hier zijn meer dan 120.000 gelovigen, bijna 100 kerken en vele huisgemeenten en geheime gelovigen. Desondanks is er nog geen centrum waar zij terecht kunnen voor training en onderwijs. De visie is om tot 2025 meer dan 1000 Algerijnen uit te zenden vanuit een nieuw te bouwen trainingscentrum. Bouw je mee?

Doneer nu

 
Lokale werker aan het woordSteun voor lokale zendelingen

Een groot deel van het zendingswerk wordt gedaan door lokale zendelingen die werken onder hun volks- en landgenoten. Juist omdat zij de taal en cultuur goed kennen, bereiken ze veel mensen. Vaak zijn er echter weinig middelen in lokale kerken en gemeentes om hen te ondersteunen. Steun jij deze lokale zendelingen via het National Workers Fonds? Jouw gift kan betekenen dat iemand voor het eerst het Evangelie hoort. Een verschil tussen leven en dood.

Doneer nu

 
Red levens in AfghanistanRed levens in Afghanistan met € 9,- p/maand!

Het sterftecijfer onder baby's en moeders in Afghanistan ligt schrikbarend hoog. De cursus BLiSS (Birth Life-Saving Skills) leert vrouwen en hun families alles over de essentiële hulp die nodig is voor moeder en haar pasgeboren baby. Hierdoor wil BLiSS het sterftecijfer van baby's en vrouwen in Afghanistan terugdringen.

Doneer nu

 
Oliedonoren gezochtDoneer olie voor de Logos Hope

OM-Schepen zoekt oliedonors die jaarlijks willen geven voor de benodigde brandstof, zodat de Logos Hope kan blijven varen. Er is heel wat olie nodig om dit werk door te laten gaan. Per mijl is er 7 euro per maand nodig. Hoeveel mijlen sponsor jij? Word oliedonor en vul vandaag nog het online machtigingsformulier in voor een bijdrage per maand of kwartaal.

Doneer nu

Help christenen in IrakSteun vluchtelingen in Irak

De opkomst van IS in Irak heeft veel leed gezaaid. Iedereen die het niet eens is met IS loopt een groot risico. De situatie in Irak is schrijnend en heeft er toe geleid dat veel mensen huis en haard hebben moeten verlaten. Onder deze mensen zijn onze broeders en zusters, Iraakse christenen. Maar ook andere vluchtelingen, zoals Yazidis en moslims. OM reikt naar deze mensen uit - helpt u mee?

Doneer nu   Update over het werk in Irak

 
Radio evangelisatie in AfghanistanSteun radio-evangelisatie in Afghanistan

"Iedere dag brengen we Gods boodschap van hoop en waardigheid aan Afghanen; iedere dag hebben we persoonlijk contact met sommige van hen." Een productiemaatschappij van Operatie Mobilisatie zendt dagelijks via de radio programma's uit in Afghanistan waarmee het Evangelie van Jezus in hun eigen taal wordt gebracht. Ze zijn op zoek naar partners om een nieuw project i.s.m. Trans World Radio te steunen.

Doneer nu

 
Help Syrische vluchtelingenGeef hoop in zware tijden in Syrië

Sinds de start van de oorlog in Syrië zijn veel Syriërs gevlucht voor het geweld. In Syrië heeft een partner van OM hulp gedistribueerd aan Syriërs die onderdak zochten in Jordanië. Ze zijn gevlucht met soms niets meer dan hun kleding op de rug, een beetje geld, en verschrikkelijke verhalen. Partners van OM voorzien nieuw gearriveerde gezinnen van voedsel, dekens, matrassen en kleding. Draag je bij aan deze hulp?

Doneer nu