Zet jouw creatieve talent in met OM Arts!

OM Arts

Schilders, dansers, fotografen, muzikanten, acteurs en personen die actief zijn in een andere kunstdiscipline bieden we de mogelijkheid om hun gaven en talenten in te zetten in Gods Koninkrijk. Vanuit OM Arts worden regelmatig korte zendingsreizen georganiseerd naar landen over de hele wereld. Kunst, muziek, dans en andere kunstvormen zijn een krachtig middel om de minst bereikten in deze wereld te bereiken met de boodschap van Gods liefde. Wil jij gaan om je passie en talent een keer op een andere manier te gebruiken?

Meer over OM Arts

Uitgelichte reizen
 
Photo Storytelling Project • Delft
2-23 juni 2018 • € 699,-

FotograafMidden in het dichtstbevolkte deel van Nederland met hoge gebouwen, vindt u een christelijke gemeenschap genaamd Taste! Delft. Het is een gebouw met een prachtige tuin waar mensen welkom zijn. De bewoners van dit gebouw delen hun leven samen, richten zich op God en delen zijn goedheid met mensen in de buurt. We willen hun verhaal graag vastleggen en eindigen met een expositie hier in de buurt, maar ook een die later kan worden gebruikt om anderen te laten zien wat er in Taste gebeurt! Toen Jezus naar mensen keek, zag hij ze echt. Ben je in staat om te luisteren en echt naar mensen te kijken? En om dat beeld te maken dat ze echt laat zien? Kunnen zij een smaak van God ervaren wanneer u verbinding maakt en ermee werkt?

Informatie aanvragen   Meer over deze reis


Beeldend Kunstenaars Outreach • Leiden & Albanië
17-26 augustus 2018 • € 449,-

Visual ArtsDe wens is om mensen via kunst door het evangelie heen te brengen en Gods liefde te tonen. We doen dit in en rond de Marekerk, een zeventiende-eeuwse kerk in het centrum van Leiden, een karakteristieke Nederlandse stad. Omdat de kerk zich midden in het centrum bevindt en veel mensen langs deze kerk lopen, is dit de perfecte locatie om een outreach te organiseren. Tijdens deze outreachweek is er ruimte om je eigen werk tentoon te stellen en om met bezoekers in contact te komen. Daarnaast is het de bedoeling om kunstworkshops te organiseren waaraan bezoekers kunnen deelnemen.

Informatie aanvragen   Meer over deze reis


Songwriting WorkshopVisual Arts Praag • Tsjechië
6-23 september 2018 • € 1.039,-

In de prachtige stad Praag wordt ieder jaar in samenwerking met een lokale kerk een outreach georganiseerd voor beeldend kunstenaars. Kunstenaars zullen creëren, workshops leiden en werk exposeren waardoor veel mogelijkheden ontstaan om in gesprek te gaan met bezoekers. Heb jij een passie voor Jezus en ben je beeldend kunstenaar? Zet dan deze zomer je gave in voor Gods Koninkrijk!

Informatie aanvragen   Meer over deze reis