Zet jouw creatieve talent in met OM Arts!

OM Arts

Schilders, dansers, fotografen, muzikanten, acteurs en personen die actief zijn in een andere kunstdiscipline bieden we de mogelijkheid om hun gaven en talenten in te zetten in Gods Koninkrijk. Vanuit OM Arts worden regelmatig korte zendingsreizen georganiseerd naar landen over de hele wereld. Kunst, muziek, dans en andere kunstvormen zijn een krachtig middel om de minst bereikten in deze wereld te bereiken met de boodschap van Gods liefde. Wil jij gaan om je passie en talent een keer op een andere manier te gebruiken?

Incarnate is een uniek discipelschapstraining van vier maanden voor kunstenaars. Kunstenaars worden vanuit een Bijbelse basis getraind om hun gaven en talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk. Daarnaast wordt er ruimte besteed aan training in verschillende disciplines. Er wordt ook onderwijs gegeven in zending in cross-culture context. Alles wat je leert je tijdens de training kun je inzetten door de samenwerking met mede kunstenaars uit andere culturen. Aan het einde van de drie maanden lange training zal er een outreach zijn van vier weken naar een ander Europees land.

Meer over OM Arts

Uitgelichte reizen
 
IncarnateIncarnate • Italië
29 januari - 19 mei 2018 • € 5.675,-

Incarnate is een unieke en zorgvuldig samengestelde discipelschapstraining van vier maanden voor kunstenaars. Zij worden vanuit een Bijbelse basis uitgebreid getraind om als bijvoorbeeld schilder, songwriter, danser of acteur hun gaven en talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk.

Informatie aanvragen   Meer over deze reis


Songwriting WorkshopHSI Songwriting Workshop • Kosovo & Albanië
13-27 januari 2018 • € 879,-

Het OM Arts HSI (Heart Sound International) team is erop gericht aanbidding te integreren in de cultuur en stijl van degenen die bereikt worden. Als deelnemer organiseer je samen met het team een workshop in Kosovo en Albanie met Bijbels onderwijs over aanbidding en songwriting in de context van de lokale cultuur.
➞ Zie ook de optie in India van 13-27 januari 2018.

Informatie aanvragen   Meer over deze reis


Songwriting WorkshopVisual Arts Praag • Tsjechië
6-23 september 2018 • € 1.039,-

In de prachtige stad Praag wordt ieder jaar in samenwerking met een lokale kerk een outreach georganiseerd voor beeldend kunstenaars. Kunstenaars zullen creëren, workshops leiden en werk exposeren waardoor veel mogelijkheden ontstaan om in gesprek te gaan met bezoekers. Heb jij een passie voor Jezus en ben je beeldend kunstenaar? Zet dan deze zomer je gave in voor Gods Koninkrijk!

Informatie aanvragen   Meer over deze reis