Met je gezin op reis!

Gezinsreizen

Op outreach gaan met je gezin is een prachtige manier om dienstbaar te zijn in Gods koninkrijk. Naast dat je meewerkt in de grote opdracht wordt je als gezin uit je comfort-zone gehaald waardoor je elkaar op een nieuwe manier leert kennen, relaties zich verdiepen en tegelijk ieder individu uitgedaagd wordt om nieuwe stappen te ondernemen. Onderstaande opties zijn in het bijzonder geschikt om aan deel te nemen als gezin, ook met jonge kinderen. Tijdens de reis krijg je de tijd om jullie ervaringen te verwerken. Bereik de wereld met jouw gezin!

Uitgelichte reizen

Moldavie Village OutreachVillage Outreach • Moldavië
Zomer 2017 • € 450,-

Samen met de lokale kerk reik je uit naar de kinderen, jeugd en oudere mensen in een dorp. Organiseer bijvoorbeeld een jeugdkamp met spelletjes, liederen, werkjes en bijbelverhalen. Bezoek oudere mensen of families met specifieke noden en verricht praktisch werk. Vermoedelijk werk je in 2 verschillende dorpjes.
› Check impressiefilmpje!

Informatie aanvragen   Meer opties in Moldavië


Moldavie Horse & Cart OutreachHorse & Cart Outreach • Moldavië
Zomer 2017 • € 450,-

Ga op avontuur met paard en wagen van dorp naar dorp. Ondertussen geniet je van het prachtige landschap. In elk dorp waar je komt ga je langs kerken, werkt samen en bemoedigt kleine groepen gelovigen. Soms organiseer je programma’s voor de jeugd en kinderen in het dorp. Je slaapt thuis bij de plaatselijke bewoners en/of in tenten.

Informatie aanvragen   Meer opties in Moldavië


Montenegro Beach ClubBeach Club: Spreading Truth and Joy • Montenegro
Zomer 2017 • € 565,-

Je verblijft aan de rand van een bos op 15 minuten lopen van het strand. Iedere dag komen twintig tot vijftig kinderen naar het strand voor kinderprogramma’s. Je helpt met de spelletjes, liederen, knutselwerkjes en dramastukjes en om te onderwijzen over onze grote God. Wees voorbereid op hoge temperaturen en een werkvakantie op het strand.

Informatie aanvragen


Romenia Kids GamesKids Games • Roemenië
Zomer 2017 • € 400,-

Met een openings- en sluitingsceremonie worden de 'Kids Games' officieel geopend. Een week zit vol sport-en-spel activiteiten met bijbelse lessen. De kinderen worden echt opgebouwd! Voor jou dé mogelijkheid om plezier te maken en te bidden met vele arme kinderen, die vaak uit verstoten families komen.

Informatie aanvragenAandachtspunten gezin

Jullie eigen kinderen kunnen meedoen met de programma’s. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen ze natuurlijk meedoen met het programma wat wordt georganiseerd. Als de ouders ermee instemmen, kan het zijn dat andere deelnemers een dag als oppas  fungeren. De ontvangende OM-teams gaan er echter van uit dat één van de twee ouders altijd stand-by staat voor de kinderen.

Het volledige overzicht

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om als gezin weg te gaan. Je kunt via onze internationale site alle mogelijkheden bekijken en sorteren op datum, land of activiteit. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Op de pagina veelgestelde vragen zijn vele antwoorden al te vinden!

Oriëntatiegesprek aanvragen   Informatie aanvragen