Proces van aanmelding voor korte zendingsreizen

Hoe ga ik op zendingsreis met Operatie Mobilisatie? Wat moet er allemaal gebeuren en wat komt er nog bij kijken? Sta je er nog compleet blanco in of weet je al wat je wilt? In beide gevallen kunnen en willen we je graag helpen.
Proces voor korte zendingsreizen

1 Informatie aanvragen

Als je nog geen idee hebt wat Operatie Mobilisatie kan of biedt en hoe dat bij jou past, vul dan het Aanvraagformulier in. We proberen binnen 5 werkdagen contact met je op te nemen om je verder op weg te helpen.

Aanvraagformulier


2 Direct aanmelden voor een korte actie of reis

Iets gevonden op de website wat bij je past? Vul dan online direct het Aanmeldformulier in!

  • Maak een kopie (liefst digitaal) van je paspoort en portret foto en stuur deze toe.
  • Vul het Aanmeldformulier (incl. machtiging voor de aanbetaling) in het ENGELS in.
  • Zodra we de aanmelding binnen hebben, nemen we deze in behandeling.

Aanmeldformulier


3 Begeleiding en voorbereiding

Daarna zal iemand van het Short Term team contact met je opnemen en je stapsgewijs helpen bij alle verdere praktische voorbereidingen. Hij/zij wordt voor de rest van het proces jouw persoonlijke aanspreekpunt, totdat je weer terug bent in Nederland.

  • Als je langer dan een maand weg wilt, nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor.
  • Wij sturen de door jou opgeven referenten een vragenformulier toe. 
  • Na het ontvangen van het door de referenten ingevulde formulier beslissen wij of we de aanmelding voortzetten dan wel afwijzen. Is er een akkoord, dan sturen wij het aanmeldingsformulier naar het land van keuze/de actie.
  • Als het land van keuze je heeft geaccepteerd, krijg je daarvan bericht door middel van een acceptatiebrief. Hierbij ontvang je ook het Short Term-handboek en de machtiging voor de deelnamekosten. 
  • Je kunt de vliegreis gaan boeken. Let wel dat er voor sommige landen een visum, vaccinaties, goede (medische) reisverzekering nodig zijn en dat je paspoort op datum van vertrek minimaal 6 maanden geldig moet zijn. 
  • Vlak voor de zomeracties beginnen organiseren we in juni altijd een verplichte voorbereidingsdag.
Meer informatie

Als je nog niet zeker weet of je voor een korte of langere periode eropuit wilt trekken om het evangelie te verspreiden of als je nog met vragen zit, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het online informatieformulier. 

Informatie aanvragen