Ga op avontuur met OM!

Op avontuur met OM

Ben jij een avonturier, een reiziger, of wellicht sportief of creatief? Ben je iemand die meer van de wereld wil ontdekken? Wil je graag werken in een internationaal team? Sta je open om van andere culturen te leren? Ben jij iemand die bovenal van een uitdaging houdt en een paar weken of maanden beschikbaar hebt? Wil je de boodschap van Christus uitdragen? Durf jij dan één van onderstaande uitdagingen aan?

Uitgelichte reizen

Off the GridOff the Grid  •  Nieuw-Zeeland
4-6 weken outdoor activiteiten

Wil jij je oriënteren op een missionair leven? Off the Grid is een trainings- programma met als hoofdthema’s discipelschap en leiderschap. Meedoen betekent een periode van 4 weken leven zonder de afleidingen van het normale leven. Je onderneemt veel outdoor activiteiten, leeft in een internationaal team en gaat je relatie met Jezus verdiepen! Kun jij deze uitdaging aan?

Informatie aanvragen   Meer over Off the Grid


In OTG draait alles om leren uit Gods Woord, leren van je teamgenoten, je omgeving dienen en dit alles uitdragen naar je omgeving.- Ruben, deelnemer Off the Grid


IMG STM uturnArabische Exposure & Training • Egypte
2 maanden

Leer in 2 maanden tijd de basisbeginselen van de Arabische taal en wat het inhoudt om cross cultureel effectief te werken. Verblijf in een appartement en ontdek de mooie kanten van Egypte. Spreek in het Arabisch met de lokale mensen en leer hun cultuur en geloof goed kennen. Dit programma kan ook voldoen aan de eisen van een stage voor je universiteit. ➡ check de video

Informatie aanvragen   Meer opties in Noord-Afrika


De gastvrijheid van de mensen en de wederzijdse interesse is bijzonder. Ik heb meer geleerd over hun geloof en cultuur.- Deelnemer Uturn Arabia


Transit Team EuropaTravelling team • Europa
5 maanden • februari t/m juli of augustus t/m januari

Ben jij een reiziger? Ontvang training om uit te reiken naar verschillende bevolkingsgroepen en reis 6 maanden lang in een Transit busje door Europa. Ervaar andere culturen en doe vriendschappen op terwijl je met de lokale kerk en andere OM-teams samenwerkt om Christus bekend te maken. De 10 andere internationale teamleden én het busje, zullen je beste vrienden zijn.

Informatie aanvragen   Meer over het Travelling Team


Africa TrekAfrica Trek • Zuidelijk Afrika
Rondreis door o.a. Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe

Reis in 3 maanden tijd door ten minste 4 verschillende landen van Zuidelijk Afrika en help mee bij de bedieningen die je onderweg tegenkomt. Verdiep je geloof terwijl je uitreikt naar de mensen in de nabije dorpen en kerken in bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe of Mozambique. ➡ lees een getuigenis

Informatie aanvragen   Meer opties in Zuid-Afrika


STEP Logos HopeSTEP Logos Hope • Wereldwijde bediening
Trainingsprogramma van drie maanden

STEP is een programma van 3 maanden aan boord van het OM-schip Logos Hope voor mensen tussen de 18 en 40 jaar. STEP'ers werken in verschillende afdelingen aan boord en lopen mee met de staf. Je zult ook deel nemen aan het studieprogramma en de evangelisatieacties die zowel aan boord als aan wal plaatsvinden. Je bent welkom aan boord!

Meer informatie  


CTM TaiwanCommunity Challenge • Taiwan
3 maanden

De Community Challenge is on-the-job zendings-training, die je in staat stelt om het Evangelie op een cultuurgevoelige manier te delen. Je zet je talenten in en werkt in een internationaal team. Omdat Taiwan een land is met vrijheid van religie is het een ‘zachte landing’ voor mensen geïnteresseerd in een verdere bediening in Azië of met Chinezen.

Informatie aanvragen   Meer opties in Taiwan


IMG STM Midden oostenReizende journalist • Midden-Oosten
6-12 maanden

Gebruik je skills als fotograaf, videograaf of journalist om te getuigen van wat er gebeurd in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het resultaat zie je op een vimeo-kanaal, waaronder die van 3 andere deelnemers die je voor gingen.
➡ Check het vimeokanaal

Informatie aanvragen


Het volledige overzicht

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om als individu of als groep weg te gaan. Je kunt via onze internationale site alle mogelijkheden bekijken en sorteren op datum, land of activiteit. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Op de pagina Veelgestelde vragen zijn vele antwoorden al te vinden!

Oriëntatiegesprek aanvragen   Informatie aanvragen