In 2018 als groep op reis

Groepsreis
 
Je kunt je bij Operatie Mobilisatie als groep aansluiten bij een georganiseerde korte actie. Deze acties ontstaan vanuit het lange termijn werk dat in het betreffende land plaatsvindt. Als groep ga je naar een land om te evangeliseren en praktisch mee te helpen; altijd in samenwerking met de lokale kerk én OM.

OM ondersteunt de groepsleider (en daarmee de groep) stap voor stap, tot aan terugkomst in Nederland. Onder meer een presentatieavond, een trainingsdag én een afterparty zorgen er voor dat de groep goed voorbereid op pad gaat en leert om de opgedane ervaringen te delen met anderen.

 
Groepsreis op maat

Je kunt ook aan ons vragen een zendingsactie voor jullie te organiseren.
Je gaat dan als groep naar een land om te evangeliseren en praktisch mee te werken onder
begeleiding van OM en in samenwerking met een lokale kerk.

Neem contact op voor meer informatie

Uitgelichte reizen

De prijzen zijn een indicatie op basis van de prijzen in 2017

TiM MoldovaGroepsreis voor tieners • Moldavië

Wil je als tienergroep met de kerk/vereniging op pad? Elk jaar worden er verschillende soorten reizen aangeboden naar Moldavië die door OM worden voorbereid en begeleid. Speciaal voor deelnemers in de leeftijd 14 t/m 17 jaar! We bieden het hele jaar door mogelijkheden!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.teensinmission.nl


SportkampSportkamp • Hongarije
Juni / Juli 2018 • € 485,-

Ben je sportief? Zet je energie dan in bij het organiseren van een baseball kamp voor jonge Hongaarse spelers van 10-15 jaar. De week begint met een groots festival voor de buurt en de deelnemers. Doel is om een week lang zowel sport- als geloofsaspecten aan te leren. De week eindigt met een demonstratiewedstrijd.
➡ Check de video

Informatie aanvragen   Meer opties in Hongarije


BackpackingBackpacken in Laos • Azië
Juli 2018 • € 680,-

Met de backpack op de rug trek je het binnenland van Laos in. Wees een getuige voor hen die nog nooit van Jezus gehoord hebben. Ga mee op een reis door een van de weinige nog communistische landen, bezoek lokale christenen die vervolgd worden om hun geloof en hoor hun verhalen.

Informatie aanvragen   Meer opties in Laos


Impact IrelandImpact 2017 • Ierland
Juli 2018 • € 485,-

Verblijf op de basis van OM-Ierland: het Lacken House. Hier ontvang je als groep creatieve training en daarna ga je erop uit in Ierland. Samen met christenen van over de hele wereld én de lokale kerk deel je het Evangelie in woord en daad met mensen die Jezus nog niet kennen.

Informatie aanvragen   Meer over deze reis


River AdventureRiver Adventure • Moldavië
Juni / Juli / Augustus 2018 • € 450,-

Op de eerste dag bouw je met olievaten en planken een eigen vlot. Vervolgens peddel je 10 dagen lang op de Nistru rivier in het oosten van Moldavië. In dorpen die je onderweg tegenkomt organiseer je jeugdkampen met spelletjes, liederen, bijbelverhalen en verricht je praktisch werk. Elke avond slaap je in tenten langs de rivier. ➡ Check de video

Informatie aanvragen   Meer opties in Moldavië


ThailandOutreach in Thailand • Azië
Juli 2018 • € 520,-

Bezoek de startconferentie in Maleisië om vervolgens 10 dagen op actie te gaan. Je zult betrokken zijn bij werkzaamheden op scholen, kerken en sloppenwijken. Ook reis je door Thailand, leert van de cultuur en ziet met eigen ogen wat God doet in dit vooral Boeddhistische land in Azië. ➡ Check de video

Informatie aanvragen


Het volledige overzicht

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om als individu of als groep weg te gaan. Je kunt via onze internationale site alle mogelijkheden bekijken en sorteren op datum, land of activiteit. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Op de pagina veelgestelde vragen zijn vele antwoorden al te vinden!

Oriëntatiegesprek aanvragen   Informatie aanvragen