Oriëntatie op zending

Orientatie op zending
 
Loop je al een tijdje met de gedachte rond om 'iets met zending' te doen? Voel je je geroepen om te dienen in Gods Koninkrijk? Of wil je gewoonweg eens van dichtbij zien en meewerken bij een van de projecten van Operatie Mobilisatie, zodat je kunt zien wat er gebeurt op het veld met de ingezamelde fondsen?

We bieden je de mogelijkheid om je te oriënteren op de zending door mee te gaan met het Zendingsweekend. Of bekijk een van onze projecten door middel van een visiereis. We ontmoeten je graag bij een van deze evenementen.

ZendingsWeekend
Discover your role

Het Zendingsweekend is al voor vele christenen een hulpmiddel geweest om zich te oriënteren op een plek in het zendingswerk. Je kunt allerlei vragen hebben als: 'ben ik wel geschikt?', 'hoe kom ik aan geld?', 'mijn gemeente is niet zendingsbewust', 'de nood is in Nederland toch ook groot?'.

Lees meer over het ZendingsWeekend  

Hulp bij je zoektocht

Om echt gericht te zoeken naar een plek die bij jou past, kun je het beste eens afspreken met een van onze medewerkers. We helpen je graag in je zoektocht naar de plek waar jij je dienstbaar kunt maken in het Koninkrijk van God!

Oriëntatiegesprek aanvragen