STEP aan boord van de Logos Hope

PHOTO STEP

Welkom aan boord! STEP is een programma van 3 maanden aan boord van het OM-schip Logos Hope voor mensen tussen de 18 en 40 jaar. STEP'ers werken in verschillende afdelingen aan boord. Je zult ook deelnemen aan het studieprogramma en de evangelisatieacties die zowel aan boord als aan wal plaatsvinden. Neem een 'STEP' de zendingswereld in en wie weet blijf je wel langer.

Je leeft met 400 mensen van verschillende nationaliteiten aan boord en krijgt een overvloed aan gelegenheden om je geloof handen en voeten te geven. Je bediening bestaat uit de vijf dagen per week die je werkt in een intercultureel team om het schip draaiende te houden en waar je heel praktisch bezig bent en de zesde dag, je 'ministry-dag', als je erop uit gaat om van je geloof te getuigen. Je zult jezelf, mensen uit andere culturen en God beter leren kennen en door dit alles maak je een geweldige (geestelijke) groei door.

STEP Logos HopeSTEP is voor jou als jij...

...tussen de 18 en 40 jaar oud bent
...Jezus Christus persoonlijk langer dan een jaar kent
...kan worden aanbevolen door de leiding van je gemeente
...een goede gezondheid geniet
...je wilt inzetten in praktisch werk en bereid bent te leren.

Er kunnen in een internationaal STEP-programma maximaal 20 personen deelnemen per keer. Het STEP-programma is in principe niet bedoeld voor gezinnen.

Meld je nu aan   Informatie aanvragen  

Logos Hope in beeld
Een impressie van het leven en werken aan boord
 
De missie van Logos Hope:

• Kennis verspreiden
Kennis

Het schip verspreidt kennis door de verkoop van christelijke boeken en programma's. Soms is dit voor inwoners de enige manier om hiermee in aanraking te komen.

• Hulp bieden
Hulp

Regelmatig houden we medische klinieken, zetten we kleine bibliotheken op, helpen we bij bouwprojecten en delen we hulppakketten uit aan scholen en gezinnen.

• Hoop brengen
Hoop

In deze gebroken wereld is werkelijke hoop echter alleen mogelijk door een persoonlijke relatie met God. De bemanning deelt deze boodschap met de mensen die ze ontmoeten.

→ We sluiten altijd aan bij de lokale kerk, omdat zij doorgaan als wij weer verder trekken!

Lees meer over de Logos Hope


Professional aan boordProfessionals gezocht
Zet jouw kennis en ervaring in voor korte of langere tijd

De Logos Hope is altijd op zoek naar professionals die het team aan boord kunnen versterken. Mensen met technische kennis of ervaring in schepenwerk kunnen van grote waarde zijn op het schip.

Check de actuele vacatures