Mission Discipleship Training • Love Europe

MDT Europe

’Mission Discipleship Training (MDT) – Love Europe’ is een trainingsprogramma voor jongeren tussen 18 en 30 jaar die willen ontdekken wat een missionair leven is op de plek waar God je roept. Het doel van MDT is om je te helpen jouw relatie met Jezus te verdiepen en jou rol in het werk aan Zijn koninkrijk te ontdekken. ➡ Check video met reacties van deelnemers

MDT EuropeWat je kan verwachten

De training bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk. Het eerste half jaar ga je naast de lessen op verschillende short term acties. In het tweede half jaar staat er een langere reis door Europa op het programma. Ondanks haar geschiedenis is Europa bestempeld als het meest seculaire continent. Daarom is MDT – Love Europe gericht op het bouwen van Gods Koninkrijk in Europa.

Onderdelen in het programma zijn:

  • Discipelschap: Ontdek wat het betekent om volgeling van Jezus te zijn en dichter naar Hem toe te groeien. Leer meer over je eigen indentiteit en talenten.
  • Wereldreligies: Leer meer over verschillende godsdiensten en religies en hoe je het evangelie kan delen met mensen uit verschillende achtergronden.
  • Multicultureel: Leef en Leer in een internationale gemeenschap.
  • Zending en praktijk: In een team ga je meedoen met kinderwerk, jeugdclubs, kerkpresentaties, vluchtelingenwerk, evangelisatie, bidden voor zieken, praktisch werk en meer.
  • Coaching: Tijdens de training krijg je een coach waarmee je regelmatig 1 op 1 gesprekken voert.


Voor wie?

Plaats: Europa - basis in Mosbach (Duitsland), met verschillende reizen in Europa
Duur: 12 maanden
Leeftijd: 18 t/m 30 jaar.
Instroom: ieder jaar in augustus

Oriënterend gesprek aanvragen    Informatie aanvragen


MDT in beeld
Reacties van deelnemers